Hemma<3

Hallo=) Är äntligen hemma nu och jag ska säga er att de är himlans skönt. Har inte hunnit med så mkt än for på lörda och kom fram sönda, var hemma och tog de lugnt, for till jonas med linus, kollade film med jonas, andre och linus sen hem. Och igår for jag, sissi, linn och julle och käkade på linas matstuga sen förbi emil en sväng sen kollade vi när sissi spelade volleyboll. Idag var jag ganska trött men jag tog mig upp ur sängen iaf för att vi skulle på stan och kika lite utstyrsel till halloween. Både jag, sissi och julle hittade de vi ska ha så de blir nog kanon bra tror jag:) Nu sitter jag bara och tråkar och känner mig allmänt deppig, vet inte hur jag ska göra med allt riktigt?

En sak är iaf säker och de är att jag saknar dig Hanna. Såg en bild på dig, mig och sissi här igår som jag inte sett tidigare blev så ledsen när jag såg den, var som att någon tog en kniv och högg mig rakt i hjärtat:/ Är inte alls länge sen den bilden är tagen och kolla så glada vi var, då var allting bra! Hatar sånna här dagar när allting bara känns skit då jag bara tänker på dig hela hela tiden. Det är dom dagarna som jag bara vill att du ska komma och hålla om mig och säga att du är här!♥  Du finns alltid i mina tankar de vet du!

Snart är de tillbaks till Göteborg också:/ Vill inte åka men jag måste. Är iaf där tre veckor sen är de jullov för min del ska bli skönt har en veckas praktik som jag ska göra på clippet men de är ju lugnt sen är jag ledig ca 5 veckor=)

Ska kila nu men vi ses säkert till helgen;)

image8


Hohoo

Sitter här och bara kikar runt lite och bara funderar på lite allt möjligt är ganska mkt som snurrar i skallen på mig just nu från allt mellan himmel och jord. En sak är då säker hade verkligen behövt plugga för jag har prov i Hinduism imorron sen ska en uppgift vara klar till på torsda sen är de ett prov och ett hemprov som ska vara inne till på freda sen är de äntligen HEM:) Vill bara att dom här fyra dagarna ska vara slut nu så jag får åka hem. Nånå får stå ut dom dagarna sen är de lov. Vi ses till helgen, de kändes bra att säga<3

Saknar dig Hanna så otroligt mkt så du förstår inte:/ There is a light who shine for you now!♥
Ibland önskar jag att allting vore annorlunda och idag är en sån dag!

image7


Toodelo=)

Nu har jag räknat, är 79 trappsteg jag måste gå upp för varje morgon när jag ska till skolan inte undra på varför man blir så trött men som sagt bra träning för rumpan;) Går som sagt på högsta våningen på skolan så de är därför man blir helt plågad av att springa upp och ner varendaste dag.
Nä nog pratat om de nu har nyss duschat iaf ska snart käka lite hade jag tänkt sen bara seega resten av kvällen framför Greys anatomy oh i love it, finns de något bättre? Inte en chans!
Imorn börjar jag åtta kommer bli tungt att stiga upp och kallt kommer de också vara ute:/ Sen är de frisör till elva sen svenska till tolv och sen är de slut för dagen gud så skönt och de bästa är att jag får sällskap med mig hem då, Jessica ska komma och hålla mig sällskap över natten. Sen är de freda och vad händer då? Jo då blir de myshelg hemma hos mig med Pauline, Emma och Jessica med massa kladdkaka, godis, mat och annat smått och gott:) Sen är den här veckan slut och då är de två dagar så kommer Mamma och lillebror som är i turkiet med massa folk nu, fuskigt:/ sen går de 4 dagar så är jag hemma "Home sweet home"...
Nä ska kila och laga mig lite mat nu, ni vet vissa får de inte serverat på silver fat längre så var tacksamma för de!:D


Hej alla glada,sura och arga människor!

Sitter här i min ensamhet just nu och håller på att skriva på min uppsatts i kultur och stilhistoria som vi ska sammanställa tillsammans med våran grupp imorron och jag är inte riktigt klar än. Blir tokig hela helgen har gått åt till att skriva det här tråkiga arbetet som jag fattar nada av, hela uppgiften är så dåligt upplagd:/ Nåja förhoppningsvis så tar de inte så länge till så är jag klar så jag kan koppla av resten av kvällen framför tvn eller något sånt. Förövrigt händer de väl inte så mkt i veckan förutom att jag ska bli hurtig och börja träna lite mera åsså blir de väl att plugga lite och bara ta de lugnt. Hoppas den här veckan som kommer också går fort för sen veckan där på så kommer Mamma och lillebror hit och hälsar på och sen bär de av hemåt för då är de lov=) Längtar jätte mkt efter mina tjejor där hemma och några andra som sitter och väntar på att jag ska komma hem snart men vi ses ju om två veckor så vi får stå ut lite till. Ska kila nu och skriva klart den här uppsattsen sen loda framför tvn men vi ses hare bäst!


Checka in!

http://www.family.se/vi/1023092.htm?ca=1_a  ♥

Hello=)

Hej har inte så mkt att berätta om dagen egentligen, iaf inget som är speciellt värt att veta. Bara varit iskolan idag började halv ett hade tre timmar frisör sen for jag och Philippa på stan och kolla runt och käkade på mc donalds sen hem. Så nu sitter jag här, har kollat lite tv plus att jag har lite hemlängtan men de är ändå inget om man jämför mer hur de var igår. Kommer iaf hem om två veckor snacka om att jag längtar har redan börjar räkna ner dagarna:) Nä ska gå och vara lite social med Philippa nu men hare så bra=) Tjing

Saknar er tjejor♥

image2


Nyblogg

Hejsan alla glada nu har jag också skaffat mig en blogg var tvugen att härma sissian lite;)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0