Veckan som gått.

Hm ska försöka komma ihåg vad jag har gjort dom senaste dagarna nu.
Torsda var jag och sofie och solade sen for vi på stan och senare på kvällen blev de en prommis ner till gällivare gick förbi stina en sväng innan vi fortsatte runt lite i gve sen tillbaks till mbgt.

Freda var vi och pressade solarie igen sen till föredetta hot stuff kan inte komma på vad de nya namnet är med sofie blev en skit snygg tatuering på handleden måste erkänna att jag känner mig lite avis, vill också ha en tatuering nu men måste bara komma på hur den ska se ut först. Lite av kvällen spenderades hos sissi med tjejmidda sen blev de lite lets dance innan vi drog vidare ut. Hade rätt trevligt ändå:)

Idag spenderades dagen med martin och anna for till lule över dan och skulle handla lite men blev inte så mkt för min del som vanligt bara ett linne och en parfym. Sen till marit och fikade och surrade!

Imorn är det åter till göteborg som vanligt så vill jag inte åka men men vad ska man göra?
6 veckor sen hem igen då äre sommarlov och fest för då har jag ju blivit 18;D

Ska kila och kika en film nu, vi ses!

Solen;)

Har blivit hurtig nu under dom senaste dagarna har varit på dundret varenda dag, härligt som tusan=) sen nu när det varit så kanon väder också så kan de inte bli så mkt bättre än att vara ute i solen och få lite färg på kinderna. 
Blir nog dundret imorn med med Annelie som vanligt eller så blir det ut och köra skoter vi får se vad det blir, men ut i solen ska jag då iaf om de nu är sol då förstås. 

Var hos marre igår i sju timmar och bara satt och surrade och fikade, lika trevligt som alltid annars;) 
Nu blir de att åka till Bj på ett tag och göra ngt med vad vet jag inte men ngt måste vi iaf göra har varit nog slö nu så nu måste lite energi göras av med på ngt sätt.

Gbg nästa måndag längtar verkligen inte om jag ska vara ärlig fast de gör jag aldrig annars heller så det är inte ovanligt att jag inte längtar dit. Fast tiden går fort är bara 6 veckor kvar när jag åker tillbaks dit sen är det hemfärd vilket innebär sommarlov men även sommarjobb:/  Plus att nästa gång jag kommer hem så är jag nybliven 18åring då kan ni ju försöka skicka ut oss men det blir nog inte så lätt;) Ska bli så skönt att slippa alla som tror att dom är polis och tror sig bestämma över folk, fattar inte ens hur ni orkar bry er i vad vi andra gör och håller på och lägga er i vårat? Sköt erat eget! Nä ska inte hålla på att sura har bättre saker för mig ska fara iväg nu tex.:P Vi ses

More than words

Har ännu inte fattat att du är borta eller överhuvudtaget att ni är borta det går inte in. Det är som att det går in på ena sidan och ut på andra. Gör så ont i kroppen när jag tänker på allt som hänt, varför skulle det bli så här den frågan kommer jag alltid ställa mig själv? Saknar och tänker på er varenda sekund, varenda minut och varendaste dag!
Vila i frid mina änglar tills vi ses igen♥ Älskar er!
image43

Var iaf på Dundret igår för första gången på det här året med Annelie, Jonas, Fille, Fredde bland annat. Var både skönt och kul att åka igen, insåg jag att jag måste ta mig i kragen och ta mig ut på dundret lite oftare när jag väl är hemma för det är verkligen skönt att bara åka ibland. Var lite kallt igår men det gick blev ju där tre timmar iaf=) For upp på fjällnäs och skulle basta med Jonas, Andre, Linus, Tommy, Nisse och Ante men jag och Annelie banga så vi blev bara sittandes där i hettan utanför bastun istället men de gick det med. Blev inte så långvarigt dom skulle ut och jag kände att jag verkligen inte orkade så for till Anna och käkade lite äppel och blåbärspaj istället och det var inte helt fel det heller ska jag säga=) Idag återstår att se vad som händer? Hade behövt ta mig till jive och byta mina jeans iaf, hämta min väska ifrån linn och sen var det väl inge mer som måste göras egentligen. Ska kila och käka lite frulle nu iaf. Hastala vista baby!

          

Varför?:/

Det bara fortsätter och fortsätter när ska allt ta slut? Nu känner jag bara jaha vad kommer här näst?
Trodde de skulle ta slut nu men då kom det där fruktade samtalet igår, hörde inte att telefonen hade ringt var en massa missade samtal hemifrån, från marit, från mikaela och från ngn annan också fick panik så jag ringde mamma först och hon bad mig ringa marit, ringde marit och då säger hon nu är det tråkigheter igen. Neej tänkte jag vad är de nu som har hänt? Erock har dött:/ Tog inte in det jag bara är du seriös? Joo! Hela kroppen bara började skaka och göra ont, tårarna bara forsade kände mig så jävla hjälplös så det finns inte. Visste att du inte mådde så bra alla gånger men att det skulle gå så här långt det trodde jag aldrig. Orkar inte med det här längre alla i ens närhet bara försvinner en efter en hela tiden. Gjorde så ont när jag hörde vad som hänt, trodde inte det var sant. Har sån ångest nu över att jag inte hörde av mig lite oftare till dig och var lika duktig som du på att höra av mig till dig och att vi inte träffades lite oftare.

En sak är då säker jag kommer att sakna dig jätte mkt vilket jag redan gör, alla dina (Hojja) sms, alla dina samtal och allt annat. Var tvungen att förklara till dig att hojja säger man bara typ om man tex inte orkar åså för du sa det som hej. Kan inte låta bli att le när det kom ett sms där de stod, hojja vad gör du?:P Önskar att du hade pratat med någon istället så hade vi sluppit allt det hära! Du är inte ensam iaf du har Hanna där uppe som tar emot dig och kommer att ta hand om dig det lovar jag dig. Nu hoppas jag bara att du hjälper oss här speciellt dom som har det tyngst med att försöka få hopp om livet igen så att man kan känna glädje igen istället för att gå och fundera på vad som kommer att hända här näst!

Sov så gott lillevän tills vi ses igen, kmr aldrig glömma dig!♥

Jag och Erock i höstas;)
image41

Erock hemma hos Emma.
image42

GRATTIS GUMMAN;)

Gratiiiiiiiiiis till körkortet Julle , är så stolt över dig=)♥

image40

Får inte glömma Martin heller som faktiskt fyller 21bast idag;) Grattis till dig med!

I brist på annat att göra!

Öppna din telefonbok i mobilen...


Har du kysst nummer 7?
Andre Larsson, nix det har jag inte.

Brukar du vara med nummer 19?
Anton Israelsson, förut men inte nå mer tyvärr:/

Gillar du nummer 25?
Daniel Bjurh, som vän men inte mer är annas pojkvän ju.

Är nummer 3 din bästis?

Amanda Karlsson näpp inte det!

Är nummer 18 en sötnos?
Ante Hällgren, min bror så klart han är söt han brås ju på mig eller kanske jag på han rättaresagt;)

Är 6 en person du hatar?
Andreas Kuhmunen, nej nej inte det.

Älskar du nummer 16 ?

Annelie Tottie, älskar och älskar som kompis ja.

Är nummer 22 bäst?
Numret till våran bil, klart den är bäst den är ju rosa=)

Var du med nummer 23 idag?
Jonas Larsson, det var jag inte är 160 mil bort.

Går nummer 5 i samma klass som dig?
Amanda Matti, nope.

Har nummer 30 en likadan mobil som dig?
Charlotte Engström, nix det har hon inte.

Är sista numret sämst?
Wille Lagerwall, nope sämst är han då inte.

Är nummer 38 äcklig?

Danne Grandin, nooway he is king:P

Skulle du vilja hångla med nummer 56?
Emma Johansson, nää.

Är nummer 62 en tönt?
Farre, nej tönt är han inte snarare cooling;)

När ska oturen börja vänta?

När ska oturen börja vända? Nu har det varit så mkt under det senaste året så jag håller på att bli gråhårig nu är jag så grymt jävla less kan det aldrig ta slut någongång? Först allt med dig Hanna, har varit och är fortfarande så otroligt jobbiga perioder då varendaste liten tanke är på dig och absolut ingen annan. Satt och kollade på korten som jag har på dig och mig på mitt databord som jag brukar göra, kan fortfarande inte förstå att jag aldrig mer ska få se dig igen det finns inte i min värld än. Känns så hemskt att ibland när jag kollar på vissa kort är det som att korten blivit blekta, att du blekts ut vet inte om det är för att jag innerstinne vet att du är borta och att det därför blir så att jag bara inbillar mig eller vad det kan bero på? Vill bara spola tillbaks tiden och gjort allt på ett helt annat sätt för jag klarar inte av att varenda gång känna som att någon hugger mig i bröstet gång på gång så fort jag får alla flashback och tänker tillbaks på allt! Gud du ska veta hur himla otroligt mycket jag saknar dig gumman går inte att beskriva med ord. Men jag vet att du innerstinne vet hur himla mycket jag saknar dig och hur himla mycket jag tänker på dig!
Nä nog pratat om det just nu blir bara ännu mer ledsen sitter redan här med deppmusik och tårar fulla ögonen:/

Vill bara att oturen ska ta slut nu! Att turen ska börja komma tillbaks så man får hoppet tillbaka!
Snälla orkar verkligen inte med fler tråkigheter just nu!

Miss you guys♥♥♥


Sommar sommar sommaar

Sådär nu har jag också fixat klänning känns jätte skönt att det är bortgjort nu plus att jag har skor och mest troligt smycken också=) Så nu äre bara att invänta dagen!

Snart hemresa igen för att ha påsklov ska bli så skönt att ha lov samtidigt som er där hemma så man har ledigt samtidigt och har tid att umgås. Nu börjar våran resa sakta men säkert också att närma sig mer och mer för varje dag som går gud så jag längtar vill bara att det ska bli sommar nu;) Tror de kommer bli toppen att spendera tid tillsammans med er brudar i värmen och på beatchen!

58 dagar kvar till min 18års dag så de börjar också att närma sig=)
Nu är det duschen som gäller sen får vi se!

Ibland önskar jag att jag gjort saker annorlunda!

1 år sedan du lämnade oss idag gumman:/ Känns helt sjukt att det redan har gått ett år, ett helt år utan dig. Hade allt gått som det skulle att vi skulle ha haft roligt hela kvällen istället för bara halva så hade vi nog suttit och skrattat åt allt tokigt vi gjort idag istället. Känns konstigt när man tänker på att för ett år sen igår så satt du och jag på tåget påväg till kiruna för att spendera en liten del av vårat sportlov. Tiden är så konstig ibland för på ett sätt känns det som att det är så himla himla länge sen jag såg dig och på ett annat inte. En sak är då säker, jag saknar dig precis varendaste dag, alla 365 dagar om året, varenda minut och varendaste sekund. Året har varit så tufft utan dig ska jag tala om vissa dagar har jag bara kännt mig så nere och så orklös men jag har fixat det tack vare allt stöd från alla nära och kära och det är jag er evigt tacksamma för: ) Tack!

Saknar dig så oerhört mkt Hanna hade gjort allt för att fått spenderat mer tid tillsammans med dig! Älskar dig det vet du♥

                  

Stan och universeum

Blev inte sån lång sovmorron idag ändå sov till halv tio tror jag det var och för då var jag pigg. Tog och duschade sen drog jag och philippa ut på dan och knallade runt i flera timmar på massor av nya affärer vi aldrig varit på förr.
For och käkade på donken och efter det for vi på universeum och kollade på lite apor, hajar, ormar, andra fiskar och massa massa annat:P For på stan igen efteråt och inhandlade lite mer saker sen for vi hem. Så dan var trevlig och väldigt lyckad ändå, tiden gick så fort.

Helgen blir det väl att mest ta de lugnt tror jag och kanske plugga lite ifall det är ngt som behöver göras annars vet jag inte om det händer så mkt annat, inget planerat iaf elr jaa kanske åka till emma imorn och spela lite tror jag det var med hon och mickan iaf så det kan nog bli kulit tror jag:)

Tänkte att jag kunde bjuda på lite bilder från idag:)
Lite fiskar:)
image31

Jag och Philippa i en sån där akvarietunnel, mysigt;)
image32

Vattenfall
image33

Ett litet moster som var på väg mot oss och trodde säkert att vi var mat men glaset tog emot, han krockade in i de;D haha
image36

Glömt nyckeln i gve!

ck in Gothenburg now kom på måndakväll. Dagen började rätt bra ändå gick upp och käkade lite frukost och kikade tv ett tag, forr till mommo och fikade lite och pratade sen hem och packa klart de sista och käka middag.  Det var då det blev stressigt ipoden tjaffsade, telefonen ringde, klockan var mkt och jag hade ännu inte ätit klart. Nå väl kom mig iaf till flygplatsen och i sista sekund dessutom kom 15min före planet skulle gå så fick snabba mig att checka in mitt bagage och snabba mig ombord eftersom att alla redan gått på planet. Sitter iaf på planet och den hade startat å allt då jag kommer på att jag glömt nyckeln till lägenheten snacka om panik. Fick sova hos Birgitt till tisda iaf och som tur var fick jag tag på en extra nyckel som fanns! Så nu är jag tillbaks i lägenheten igen.

Imorn är jag då minsan ledig, skönt:) Ska sova ut ordentligt nu för det har jag inte gjort på skit länge sen bär det av ut på stan och kika efter lite presenter och inhandla lite andra saker.

Påsklov om ca två veckor gud så skönt det ska bli ska försöka åka upp på dundret några dagar om det är fint väder, köra lite skoter, umgås med mina vänner och de viktigaste och bästa vi ska boka utlandsresa, me and the girls ska bli skit kul så nu längtar jag verkligen till sommaren=)
Ska gå och blanda lite pärondryck nu, lägga mig i sägen och glo tv och sen sova är jätte trött. Bye

Gbg imorn

Helgen har bestått av ganska roliga saker ändå måste jag erkänna:P Igår blev det att fara ut och köra skoter med stina, sofie, bella, emil och sofia for till stenbron, sen bistron och efter de after ski var faktiskt ganska kulit fast skita kallt höll på att frysa ihjäl:/ Var så kallt så nu har jag massa runda röda ringar på mina kinder för att jag har förfrusit mig. For iaf och kikade film senare på kvällen med massa trevligt folk blev bee movie  var ganska bra ändå även om jag hade svårt att hålla mig vaken kände mig ganska sliten efter dagen;P

Idag har jag varit hos mammas kusin och kollat på deras lilla flicka cornelia hur gullig som helst:P Sen blev det Linas med martin och käkade och sen bara strosat runt lite.

Nu tutar tommy så nu måste jag dra, tjing:)

RSS 2.0