Klänning;D

Jaha vart ska man börja den här dagen då? Ställde klockan på halv sju, den ringde och jag var verkligen skit trött så jag låg kvar ett tag sen så fick jag nästan dra mig själv upp ur sängen. Klädde på mig och gick till bussen sen när jag kommer till busshållsplatsen kommer jag på att jag glömt min frisör väska hemma men ingen ide att börja vända för då skulle jag komma försent å massa. Så när jag kommer till skolan så säger jag till Carolina att jag glömt väskan, hon bara kollade på mig och blev lite sur eftersom att vi behöver våra egna saker på lektionerna annars kan vi inte jobba. Fick iaf låna Emmas sax tillslut för att hon redan var klar så jag fortsatte klippa klart mitt sen var de den hemska svenskan igen:/ Kaos som vanligt, förstår inte varför vi inte kan ha en endaste normal lektion någongång? Vad är problemet? Förstår mig inte på den här klassen, ibland undrar jag om jag verkligen har hamnat rätt om de är Fr2 eller klass 2? Äh orkar inte skriva mer om de blir bara ännu mer irriterad och jag orkar verkligen inte vara irriterad och sur yttligare en dag tycker jag har varit de tillräckligt nu.

Var iaf på stan en sväng innan jag åkte hem för att vi slutatde så tidigt, köpte mig en klänning som jag ska ha på jul/nyår är verkligen jätte nöjd älskar den klänningen=)
Sen kom jag hem packade lite, tvättade rent lite kläder, dammsög, skrev klart ett arbete och nu ska jag strax äta. Så blir en lugn kväll känner mig fortfarande jätte trött så blir nog en tidig kväll idag också!
Tjingtjong

Skolan totalt kaos!

Ännu en dålig dag igår. Började med lite bråk med mamma på morronen så jag kände mig lite irriterad över de, sen när jag kommer till skolan så hade våran lärare glömt bort att säga att vi inte hade någon lektion så jag blev irriterad över de också för att jag hade kunnat sova typ 3 timmar till för att svenskan började först halv elva, sen när jag väl var på svenskan satt jag bara där och hörde på när hönsen fjaffsade blev ännu mer irriterad för att våran klass aldrig är sams funderar på om en psykolog behöver komma och berätta för klassen om hur man uppför sig och hur man är mot sina medmänniskor?
Kan vara en sån lite sak som att någon råkar kolla på en annan och då frågar den uttittade va glor du på och då blir de bråk, sen blev de bråk om att det var köttbullar i en baguett igår. Grr orkar snart inte med den här klassen längre är seriöst som att gå med ett gäng 5 åringar ibland blir seriöst tokig.

Hade iaf de där hår och kemi provet klockan två så jag gjorde de svarade på nästan alla frågar fick VG på de provet så jag kände mig rätt nöjd över de blev på lite bättre humör då:) Sen åker jag hem, lägger mig och kollar tv, mamma kommer, vi pratar inte med varandra, jag sitter och surar vid tvn och hon i köket och mitt rum ingen av oss gav sig för att vi är så envisa båda två, jag la mig i sängen och mamma i soffan. Och de värsta var att jag blev sur på hon där på morronen för att hon tände lampan åde när jag sov och då snäste jag åt henne och sura och då blev hon sur så av en sån liten sak blev typ hela gårdagen förstörd:/ Har än inte prata med henne någonting blir bara irriterad när jag tänker på allt som fått mig på dåligt humör dom senaste dagarna!

Sitter bara hemma i mitt rum nu och bara latar har sån fruktansvärd huvudvärk:S Ska träffa mamma vid två då vi ska kika på lite lägenheter.
Orkar inte skriva mer, mer än att jag hoppas att den här dagen blir lite bättre och att jag slipper vara på mer dåligt humör.

3 dagar åker jag hem också=)

Dålig dag:/

Idag har jag en sån dålig dag:/ Fyfan känner mig så himla irriterad på allt och inget plus att jag haft ont i magen hela dagen och de gör ju inte saken bättre precis. Usch vill bara gå och stänga in mig någonstans i några dagar och bara sitta där helt ensam, glo in i väggen och inget annat. Orkar inte sitta och skriva mer idag blir bara mer arg så de fick bli ett kort inlägg idag. Ska försöka gå och plugga till provet jag har imorn och bara ta de lugnt och försöka bli lite gladare fast de är nog rätt omöjligt idag för att jag är på så uselt humör men de är dock värt ett försök!

Längar tills jag sitter på tåger påväg hem då jag äntligen får sova i mitt rum, i min egen säng och i mitt hus:D 
Ska bli så skönt att komma hem och bara koppla av och slippa skolan är så skolless så de finns inte!
Nåja nu äre mat:) puss å hej leverpastej

Rise up=)

Känner mig på så otroligt bra humör idag så jag bara går och ler nästan hela tiden känns de som men jag vet inte varför de är så men men sånna dagar måste man väl också få ha ibland!

Då har det varit midda hos Charlotte då:) For och mötte Jessica på Hj brantingsplatsen sen for vi till willys och handlade lite godis sen till centralen och satte oss på tåget till Lindome. Skulle ta ca 15 min med tåget dit så vi satt där och pratade sen ringde Charlotte och frågade varför vi tog sån tid och frågar vart vi är? I Aneberg sa jag men gud hoppa av ni har åkt alldeles för långt men tåget började att rulla igen så vi hann inte hoppa av så nästa stopp blev Hede haha hade åkt en halv timme med tåget då. Va vi skrattade:) När vi väl klev av i Hede så stinker de koskit överallt:/ Jessica bara Emelie vad gör vi här mitt ute på landet bland koskit vi är ju stadsbor? haha stod där och frös ett tag sen ringer Charlotte och säger att hennes granne var ute och körde bil så vi fick åka tillbaks med han. Var väl framme hemma hos henne vid nio och vi skulle egentligen ha kommit dit vid kvar i åtta så de blev en lång resa för oss. Käkade Tacos och bara pratade i några timmar sen gick vi över till hennes granne där dom andra käkade lite kräftor men inte jag är inte riktigt min grej de där men jag får lära mig. Kom hem mellan 3-4 var vrål trött så jag somnade på en gång:P

Idag har jag städat hela lägenheten hurtigt av mig tkr jag plus tvättat och lite andra saker:) Hade tänkt duscha nu sen får jag se vad de blir om de blir en kväll hemma kanske med hårkemi boken i handen eller vad de blir?

Om en vecka är de redan hemresa för min del, veckorna har bara sprungit i väg tyckte jag kom hit nyss.
En veckas praktik sen jullov snacka om att jag ska sova;)

Sissi och Julle ni får vara med här på ett litet hörn också saknar er<3
Sakar dig också Hanna och de vet du!

(Emma, Charlotte och Jag igår!)
image11

Willys är bäst;)

Helt oroligt vad dagarna har börjat gå fort nu. Tycker de var helg alldeles nyss och nu är de helg igen men de är ju skönt de=) Ska på Willys snart och handla lite After Eight hade jag tänkt bara 10 kr inte illa inte!

 Ikväll blir de Middag hemma hos Charlotte med massa tjejsnacka och allmänt mys kanske idol de får vi se:)
Imorgon har jag inte riktigt besämmt mig för vad jag ska göra de får jag se men lite pluggning tror jag de blir.
 söndag kommer mamma=)
Måndag skolan, plugga sen sova.
På Tisdag Prov i hårkemi och sen förhoppningsvis göra något roligt.
Onsdag Ska jag till skolan sen på Diva och få mig lite manikyr;)
Torsdag Ingenaning
Fredag Kolla idol med mammsing och bara mysa♥
På Lördag Packa sen bär de av till centralen för då är de hemresa klockan 5 och 22 jobbiga timmar framför mig:/
Söndag morron/eftermiddag. Åka tåg i någon timme sen är jag home klockan 2 ungefär, hem och duscha sen blir de väl att umgås med någon:)

Emelie = Klumpig

Haha måste bara berätta vad som hände idag;) Var påväg från skolan till mc donalds för att äta lite började gå ner för trappor och sen när jag kommit till mitten ungefär missar jag sista trappsteget för att jag höll på med något annat på samma gång så jag bara flyger ner där på golvet och där ligger jag och inte ensam heller var massa folk där runt i kring fy så pinsamt men jag orkade inte bry mig just då lega bara där och skratta och hade ont har fått ett till blåmärke fast på armen:/ Det här är verkligen Emelie i ett nötskal, klumpig haha;) Fast inte så här mkt riktigt, nu har det bara blivit mkt tror inte riktigt mina ben har hängt med i veckan:P

Höll på att försova mig i morse också hade ställt klockan på kvar i sju men jag vaknade först kvar över sju och bussen gick 25 så var bara att springa upp, klä på sig och springa till bussen har säkert bara slagit av alarmet när det har ringt för att jag varit så trött men jag hann och kom i tid till skolan så jag hade tur.
Jobbig skoldag idag också ända från 8-19 med tre timmars hål så jag känner mig rätt slut i både armar, ben och huve:/ Blir nog sängen strax och sova så jag kanske är lite piggare imorn har blivit så sena kvällar nu på senaste och jobbigare morgonar så jag känner att jag måste få sova ordentligt nu.
Ska vara modell åt Maria imorn också ska bli skönt att få bli lite omhändertagen nu med hårinpackning å massa annat sånt så blir en sen kväll imorn också sen är de fredan kvar och då är de ett prov sen helg igen sjukt vad tiden går fort egentligen=) Nu blir de sleeptime känner att mina ögon håller på att åka igen, go natt!

Hallådär köp blåbär;)

Min helg var lugn precis som jag hade tänkt mig var faktis rätt skönt ändå måste jag säga, bara legat och tagit de lugnt framför tvn, ätit lite onyttigt och umgåts med Andre:)

Ryggvärken hade försvunnit ända fram tills igår då jag klantade mig som vanligt stog utanför Paulines grind och väntade på att hon skulle hitta sina nycklar så hon kunde öppna grinden, då släcks lampan så hon frågar mig kan inte du gå framför lampan så den tänds igen? Visst kan jag de så jag tänkte att jag kunde springa runt lite och vad händer inte då? När jag springer så halkar jag och där ligger flodhästen ( Jag) på bryggan och ojjar sig över höften trodde seriöst den hade gått ur led var ingen liten smäll inte. Fy va ont jag fick:/ Så medans jag legade där och hade ont hukar sig Pauline ner och håller på att skratta ihjäl sig medans hon försöker hålla sig så de inte kommer kiss i byxan haha va roligt de där måste ha sett ut egentligen. Gick där på bryggan och höll på att halka ngr gånger till efter de för att plankorna var blöta, hon bor på en husbåt hur mysig som helst hade lätt kunnat bo där=) Blev inte mycke plugga för mig igår heller satt hemma hos Pauline och pluggade medans hon satt vid datorn men de blev många avbrott för att hennes söta kattungar kom och klängde på mig och då kunde jag inte låta bli att kramas med dom;) Sov iaf över hos henne också vaknade kvar i sju i morse och bussen gick tio över så det var bara att kuta upp, klä på sig, borsta tänderna och springa till bussen men vi hann:P

Imorn blir de lång skoldag usch:/ Börjar åtta och slutar typ ett sen har vi hål ca tre timmar och då ska vi tillbaks och vara där yttligare tre timmar ska göra inpackning, schamponera och föna en modell är ett slutprov för Hv A hoppas verkligen att de går bra. Andre ska vara min modell hoppas verkligen jag lyckas när han har så pass lockigt och tjock hår men de blir nog bra hoppas jag!

Är även grymt less på våran klass blir tokig är bara en massa diskutioner om allt och inget hela tiden och bara en massa tjaffs hela tiden, aldrig är de en normal lektion känns de som! Nä nog pratat om de blir bara irriterad!

Åker iaf hem om en och en halv vecka och de är ju iaf positivt ska bli jätte skönt att komma hem igen då är de praktik en vecka sen lov=)
Så vi ses om 1½ vecka folks..
Puss

Me and Pauline<3
image10


Ont i ryggen:/

Kom hem för inte så länge sen har varit i skolan sen varit och tagit en latte med siri och pauline:) Nu ligger jag bara i sägen och tar de lugnt har så fruktansvärt ont i ryggen tror jag har fått en låsning eller ngt sånt så de blir nog en lugn helg för mig skulle jag tro. Har hunnit med att klippa mig i fingret idag också inte skönt är tredje gången jag klipper mig i fingrarna nu:P

Var på chez igår med Siri, pauline, emma, och jessica var jätte trevligt var där rätt länge och bara snackade och hade allmänt trevligt=) Så de borde göras om fler gånger tkr jag.

Nä ska kila, orkar jag inte skriva mer måste vila lite så min rygg orkar ta sig upp ur sängen sen när andre ringer så jag orkar träffa han plus att jag måste laga lite mat snart också fy fan va tråkigt de är att laga mat men thats life:P
Puss

Tillbaks i Gbg

Nä nu tycker jag att jag har blivit dålig på att uppdatera min blogg på senaste men jag ska försöka bättra mig och uppdatera lite oftare fast jag kan inte lova till hundra procent att de kommer bli bättre!

Var iaf hemma en vecka extra utöver lovet det var himladens skönt för att jag hann med så mkt mer saker och hann vara hemma och bara ta de lugnt och framför allt reda ut lite saker de var nog de absolut bästa att allt löste sig tillslut. Åkte även tillbaks till Göteborg idag vilket sög ganska mkt var jobbigt att åka hemifrån men thats life försöker tänka lite positivt att jag faktis är tillbaks hemma igen om tre veckor för att de är praktik då sen är de jullov för min del. Flög från Gve 16.05 och var framme i Stockholm lite före 18.00, satt tre och en halv timme på Arlanda och väntade på att flyget till Göteborg skulle gå, åkte 21.20 och var framme ca en timme senare, sen buss från landvetter till centralen sen yttligare en buss hem till lägenheten så de blev mkt resande för min del idag. Kom hem till en stinkande lägenhet för att ngn nämner inga namn hade svinat ner så det var bara att ta tag i skurmoppen och börja skura och städa i lägenheten klockan tolv på natten inte de roligaste sättet att komma tillbaks på var redan sur/irriterad när jag for idag och de här gjorde ju inte saken bättre precis. Usch ibland hatar jag Göteborg så otroligt mkt så de finns inte och idag är en sån dag, grr:(

Nä nu tkr jag dom här två kommande veckorna ska gå snabbt för sen kommer mamma och stannar en vecka sen åker jag hem med henne längtar som en tok redan och jag har inte ens varit här en dag än.
Ska sova nu så jag orkar upp till skolan imorn måste börja försöka vända tillbaks på dygnet lite har blivit så sena nätter dom två senaste veckorna men vi ses=) Puss


Lovet

Jaa som Sissi vart ska man börja?
Helgen har varit hur bra som helst började med att vi åt midda hos linns fammo i fredas var trevligt att träffa alla igen och att vi för en gångs skull gjorde någonting alla tillsammans=) Lörda for jag till julle satt bara och tog de lugnt i väntan på att lite folk skulle ringa men vi ledsnade tillslut och for till jonas och hade trevligt där istället kvällen blev väl hyffsad iaf.

Sönda for jag, sissi, julle, marre och många andra på minnesgudstjänst i malmbergets kyrka för att tänka och tända ljus för dig Hanna. Var jobbigt när dom läste upp alla namnen och spelade all musik men de viktigaste var väl att vi var tillsammans och att vi hade varandra nära igår när de blev jobbigt. Vet inte vad jag hade gjort utan er sissi och julle ni förgyller verkligen min dag även fast den skulle vara dålig så jag vill passa på att tacka er för allt=)
Helgen har inte bara varit bra men mestadels iaf, den har varit lite jobbig också men men så är väl livet ibland antar jag de enda jag kan säga är att jag är så besviken så de är helt sjukt hoppas verkligen du ändrar inställning annars vet jag inte vart vi är påväg någonstans?

En positiv sak är iaf att jag blir hemma några dagar extra och det är ju skönt=)

Halloween

Orkar inte skriva så mkt idag känner mig ganska orklös just nu så de här inlägget för bli kort.
Var iaf och hälsade på min bror igår en sväng satt bara och pratade för de mesta sen for jag, sissi, linn och julle på statoil och handlade lite godis å sånt för att sen fara till mig och ha myskväll. Var trevligt med massa tjejprat, skratt och att bara vara med dom. Bestämde oss för att sova alla fyra i min säng blev lite trångt med de gick, var jätte trött efter dagen så jag och linn somnade typ på en gång medans julle och sissi visst har suttit och pratat rätt länge efter att vi somnat. Vaknade iaf flera gånger i natt av att linn satte igång med sitt sömnpratande men de är ingen fara lät bara roligt:) Idag får jag se vad de blir om det blir att fara ut att träffa lite folk kanske med linn, sissi och julle iaf sen är de säkert mkt mer folk också. Synd att du inte kom igår Emma hade varit kul att hinna prata lite med dig också var ett tag sen vi sågs nu men vi hinner ju till helgen!

Ska iaf på midda hos linn imorron ska bli jätte kul så jag tror den här helgen kommer att bli rikigt bra om jag ska vara helt ärligt även om jag känner mig lite irriterad just nu, vet inte riktigt varför men förhoppningsvis går de nog över. Ska bli kul att träffa sandra och stina också imorron var ett tag sen jag såg dom med=)
Nånå nu orkar jag inte skriva mer men vi ses!
Puss♥

image9

RSS 2.0