Ledig;)

Hade skriftliga nationella i engelska idag och det gick väl ganska bra så hoppas jag fick godkänt iaf för jag suger verkligen på engelska men fick iaf hop två handskriva sidor så hoppas verkligen de duger. Efter det hade vi försäljning & service och efter det engelska en snabbis för att gå igenom vad vi har kvar och göra och efter det hantverk och det fruktade permanentprovet men de gick bra trottsallt så känner mig rätt nöjd ändå och ett gäng lättad över att det äntligen är över och bortgjort:) Är även ledig till måndag nästa vecka så nu ska jag sova ut om dagarna och umgås med anna=) Har nämligen ingen lektion imorn för att jag ska till sjukgymnasten och sen onsda blev våran lektion inställd för att vi gått över så mkt och sen är det valborg och massa andra röda dagar så det passade bra att det blev så här nu när jag ska få besök.

Annars finns det inte mkt nytt att berätta för tillfället, väntar på segjessie bara det är väl det enda. Eller förresten ska ju till Hair trade imorn och inhandla lite nya produkter och sånt till håret ska bli kul med lite nya produket å sånt på hyllan plus lite ny hårfärg:)

Nä nu ringer jessie snart och vill att jag ska komma och öppna dörren så bäst att börja avsluta här då!

Fyller ju år nästa vecka på onsda också så då blir det tårta hemma hos mig här nere och sen tårta igen när jag är hemma i gve:D 

Saknar er<3
image56


10dagar kvar nu;) och 13 till hemfärd!

Har fått en massa klagomål på att jag inte har uppdaterat på länge nu så tänkte att jag kunde lägga ner ngn minut på ett litet inlägg i brist på annat att göra. Orsaken är att jag inte har haft tid att sitta vid datorn och ingen lust heller har blivit less på datorn nu men ska försöka att bättra mig lite iaf.

Har varit i gbg i en månad nu och ska säga att nu har jag verkligen hemlängtan, vill bara hem och vara med mina underbaraste vänner saknar er som tusan men det är väl inte ovanligt. Har inte gjort så mkt dom senaste veckorna om jag ska vara ärlig lite plugg sen lite annat men har inte så bra minne att jag kommer ihåg vad jag gjorde på sönda för tre veckor sen;)

Nånå fredagen bestog av fest hos charlotte=) Pinglan fyllde ju 20 i torsdags så blev att fira henne på fredan med massa trevligt folk, musik och tilltugg. Kom väl hem vid två tiden tror jag, la mig i sängen och somnade nästan direkt var jätte trött och frusen för att jag suttit och väntat på bussen på centralen i typ en timme. Hade iaf trevligt och det är väl huvudsaken även om jag blev less för att bussen aldrig kom.

Nu sitter jag här och Jessica ligger och pratar i telefon i min säng, får sällskap av henne inatt vilket inte är helt fel alltid trevligt med besök. Sen på tisdag kommer annapanna ner hit till mig och sällskapar i en vecka ska bli grymt kul, nu får vi bara hoppas på att vi får ut ngt utav veckan och hinner göra så mkt som möjligt. Sen kommer min mami och min lillelillebror ska också bli roligt och efter det bär det av hemåt till snön igen:/ Har ju sommar här, har haft så himla bra väder nu på senaste riktigt varmt och skönt så lite tråkigt att komma hem till snön igen när man är van att ha sommarkläder men det blir nog bra det med=) Ska bli så skönt att komma hem och träffa alla igen plus att jag och Julle ska på krogen, lääängar! Nä nu tycker jag att jag har skrivit nog för idag måste vara social med jessica nu plus att  "sanningens ögonblick " börjat strax;) 

Sen snyggsissi har jag en fråga till dig? Vill du fixa min blogg så den blir lika snygg som din?;)
Pusspuss

Slut med onyttiheter

Har börjat mitt nyttigare liv i tisdags så nu återstår det bara att se hur länge jag kan hålla mig till mina nya rutiner?Har inte ätit några onyttigheter på tre dagar nu måste erkänna att jag känner mig liiite stolt iaf:P Så från och med nu äter jag godis en gång i veckan inte mer.

Förutom mina nya vanor så har det väl inte hänt så mkt annat nytt som jag kan dela med mig av mer än att vi har haft ganska bra väder här ändå, solen har lyst i ngr dagar nu är verkligen härligt=) På tal om ngt helt annat så har vi iaf egen hårvård imorn ska bli så skönt att få lite nyare och fräschare färger i håret för just nu har jag bara utväxt och det är verkligen inte snyggt:/ Har varit här i två veckor nu men ska säga att de känns som en evighet., vill hem nu men är fortfarande typ 4 veckor kvar innan jag åker hem igen och då är det sommarlov!

Idag blir det att skriva klart en reflektion och sen plugga lite teori plus att jag hade tänkt ta en tidig kväll idag!
Är bara 27 dagar kvar till födelsedag också så de börjar närma sig nu=) Ska kila nu vi ses!

Me love=)

Ohh the sun is shineing today too;) Är +17 vilket innebär kanonväder och gotthumör känner verkligen att våren är här nu och att jag snart ska fylla år får alltid sånna vårkänslor innan. Nu skulle ni uppe i norrland vara här istället för att vara hemma i slasken, kan säga att det är tusen ggr bättre att slippa slasken och få massor med sol och barmark istället. Nä ska sluta hålla på att säga att göteborg är så bra åde för egentligen är de inte så bra förutom nu när solen börjat komma fram och man njuter av värmen och det fina vädret.

Hade skola en timme idag och den lektionen hade jag likagärna kunnat skita i för vi fick ändå inte ut ngt av den lektionen. Alla snackar i mun på varandra och kan inte vara tysta plus att läraren är så kass på att förklara så de finns inte, satt ändå där en timme men fattade ändå inte vad vi skulle göra???

Funderar på att gå ut och ta en prommis i det fina vädret? Låter som en ganska bra idé tkr jag!
Ses ute i solen;)

Läste ett ganska bra citat i en tidning;)

"Makeup is a way for a women to look and feel like herself, only prettier and more confident"

        

080402

Blev ingen skola idag för min del, har inte alls kunnat sova inatt så orkade inte:/ Nånå det är ju inte så ofta det händer att man inte kan sova alls så det ska nog gå bra iaf. Ligger fortfarande i sängen har vaknat för inte så länge sedan men känner mig ändå helt trött/orklös. Blir nog bara att ta de lungt idag skulle jag tro och försöka göra bort lite skola om jag nu orkar plus att jag måste plugga lite teori, är ju snart dags för teoriprovet och sen är det bara uppkörningen kvar i princip=)

Saknar er där hemma<3

+13

Förresten så lyser solen ute idag, åsså är det +13 ute=) Härligt!
Plus att det endast är 36 dagar kvar till min födelsedag nu;)

image49

Herrarnas;)

Tillbaks i göteborg nu känns trist men är inte länge kvar nu så äre sommarlov:P Kom i förrgår åkte hemifrån fem över fyra och var framme i stockholm kvart i fem, satt på arlanda 6 timmar för att flyget var försenat så kom iväg först tio över tio och var framme elva ungefär, tog bussen till centralen och sen buss från centralen hem så kom hem först vid ett. Så var på resande fot i 9 timmar och då tog jag ändå flyget:/
Skämde ut mig lite på arlanda när jag skulle gå på toa, gick iaf in på toan och möter en gubbe som kollar lite konstigt på mig åsså ser jag en massa pissoarer då märker jag att jag gått in på killtoan haha:P Försökte gå ut lite diskret och gå in till dörren bredvid istället men garanterat så såg ngn mig, snacka om att jag var röd som en tomat;) Dom borde verkligen ta och byta skylltarna så man ser lite mer skillnad för nu ser dom nästa likadana ut!

Har gått två dagar av skolan nu skulle ha börjat 10 igår men lektionen var frivillig så passade på att sova lite till för att jag kommit till göteborg så sent så de var en bra början på dagen.
Idag var det däremot sämre fick riktigt kämpa mig upp ur sängen för att jag var så trött så funderar på att lägga mig i sängen och kika lite tv ett tag eller två har ju varit lite hurtig nu har hunnit både dammsuga och byta sängkläder:)
Nu väntar sängen på mig:) Tjing

RSS 2.0