Helgen

Oj nu är de länge sen jag har uppdaterat här så tänkte ta mig lite tid till att uppdatera lite iaf. Har kommit hem för en vecka sen iaf, har haft folk på kalas här en dag när jag fyllt år;) Varit med lite kompisar, varit i luleå och sen mest bara tagit de lugnt åså. Har hunnit jobba lite också och tjänat lite cash plus att jag varit på olles i helgen och käkat med massa folk och efter det blev de krogen. Så lite har jag iaf hunnit med iaf=) Imorn blir det att jobba hela dagen från 16-22 men de blir nog bra och onsda ska jag och käka lunch med anna och efter det en heldag med bara sissi;) 

Har praktik också från och med nästa vecka och två veckor framåt;) Sen blir det återigen jobb, jobb och ännu mera jobb men ska inte klaga får ju pengar plus att jag trivs så jädra mkt bättre nu än innan. Nä nu vet inte så mkt mer just nu mer än att det är himladens skönt att vara hemma även under dessa väderomständigheter:P

Lite pixs från helgen=)
image59
image60
image61


18år idag=)

Idag är det MIN stora dag jag fyller faktiskt 18 inte varje dag man gör det, de ni=) Känns inte som att jag fyller år tror först det kommer kännas som det när jag kommer hem och är med mina nära och kära. Inväntar lite folks nu som ska komma och fira mig så dom kommer väl strax så är nog bäst att jag kilar nu. Saknar er där hemma nu♥ 


1 dag kvar nu=)

Var på liseberg i söndags med mamma,filip och anna åkte inte så mkt kände mig inte så sugen men 2 blev det iaf. Fick med oss ett ursnyggt kort också från flume ride;) Under den tiden då vi var där på liseberg hann en mås skita mamma i skallen fyfasen vad vi skrattade såg så sjukt roligt ut, där stog jag och försöka torka bort det mesta med en servett.
Kvällen spenderade vi hos Farre med lite film och prat om allt möjlig. Gick till bussen där vid halv två på natten eller något sånt och när vi går efter en skit äcklig stig som han kallade våldtäcksstigen så hoppar han mitt i allt framför oss blev skit rädda och började skrika av ren reaktion haha;) Kom iaf tillslut till bussen och var hemma vid två!

Idag for anna hem:/ lite tråkigt men jag överlever kommer ju hem till helgen ska bli sjukt skönt=) Kanske får med mig en leopard geko och två små vatten sköldpaddor hem också. Filip ska ha ödlan och jag och jonas ska kanske köpa sköldpaddor som vi ska ha hemma hos han haha=) blir väl en sune och en doris?:P vi får se!

Glöm inte bort morgondagen då fyller jag ju faktiskt år;) Tråkigt att inte vara hemma på sin födelsedag men men kommer ju hem till helgen så får vänta ngn dag med att bli firad hemma.

Ska kila nu och fixa lite slingor på Fille men vi ses=)


Ullared

Har varit i ullared med anna, malin och robin idag:) for 8 i morse så var något trött när jag skulle kliva upp men de gick det med blir nog bara en tidig kväll idag skulle jag tro. Strosade runt där i ngn timme, hittade lite saker till lägenheten och lite andra småsaker.  Kom hem för ett tag sen så har varit i farten hela dagen.

Imorn kommer min kära mamma och min lillebror ska bli kul att se dom igen;) Blir liseberg med dom och anna när dom lämnat sina väskor och ätit lite. Återstår att se vad jag kommer våga åka och om jag kommer våga åka överhuvudtaget? har blivit lite feg;) Måste fixa lite plugg imorn också:/

Ska kila nu men vi ses om en vecka då jag är back at home=)
Glöm inte onsda;)

Kaos

Idag blire det Ikea med annapanna ska dit och knalla runt och har vi tur så kanske vi hittar vi något. Tog det bara mest lungt igår gick på stan ett tag och handlade mat och lite andra saker. For hem och färgade hennes hår vilket slutade i kaos, hon skulle skölja ur den lila slingan jag gjort på henne då färger rinner ner i hennes ansikte och fastnar där så hon fick massa lila streck i ansiktet haha;) Fick skrattanfall och bara satt och skratta åt henne och där står hon helt förskräck i duschen och försöker gnugga bort färgen. Återigen får vi problem, vattnet vela inte rinna ner i avloppet så där står jag med en plasthandske och gräver i avloppet. Blev översvämning på hela toagolvet för att jag råkade göra ngt konstigt med avloppet så var bara att ställa sig där och skura efteråt. När hon väl fått bort all färg från ansiktet så ser vi att det fastnat färg i badkaret och i duschslangen, försökte gnugga bort det med men det försvann inte från duschslangen så nu har jag en lila duschslang istället för vit;) Gjorde iaf kycklingsallad efteråt och misslyckades med makaronerna som blev överkokta men det gick ändå att äta för så överkokta hade dom inte hunnit bli. Åt fruktsallad till efterätt var jätte gott och senare på kvällen ost och saltiner;D

Nä nu ska jag kila ska åka strax och jag måste hinna duscha före:P Vi ses

Glöm inte onsda nästa vecka för då blir ju någon lite äldre;)


RSS 2.0