Trött:/

Jobbat hela helgen, slutade sju i lördas tänkte att jag skulle åka till kiruna en sväng så snabbade mig som tusan och for till tågstation och där stog jag men inget tåg kom. Blev less så for hem och bara tog de lugnt, var helt slut efter dagen med allt folk man blir ju nästan folkskygg efter sånna dagar. Halv tio blev de iaf kiruna med martin fast med bil, ringde anna så hon hakade också på. Kom dit strax före elva, gick in på området där sofie mötte mig och sen ids jag inte berätta nå mera mer än att jag och stina kom tillbaks till yellow house vid halv sju på morgonen vart vi skulle sova med sofie som redan sovit ett tag. Steg upp elva dagen efter för att vi var tvungen att checka ut tolv så blev inte många timmars sömn för oss den natten så snacka om att jag var trött. Kom hem vid halv fyra igår och då var det bara att åka och jobba direkt fast jag mådde som en räka:/ och sen hem och sova kvart över elva när jag äntligen kom hem därifrån.

Idag blir det bara att ta de lugnt är fortfarande svin trött, ska träffa sofie senare ikväll så det blir nog bra=)
Sönda blir det till pite typ en vecka och hälsa på mina homies, ska bli skit kul har inte träffat dom på så länge nu!
Och om drygt fyra veckor blir de ayia napa i två veckor med soffan=)

Nu ska jag vila ett tag tror jag sen äta och sen umgås=) Pösss


I augusti gäller det=)

Tjo finns inte så mkt nytt att berätta för tillfället om jag ska vara ärlig:/
Bara jobbar som vanligt och försöker umgås lite med folk när jag får tid över.
Imorn blir de iaf marknaden en sväng på dagen, hinner inte ngn av dom andra
dagarna tror jag för att jag jobbar så får bli en sväng imorn. Nästa vecka däremot
sticker jag till pite och blir där några dagar eller kanske till och med en vecka eller
mer det vet man aldrig det återstår att se så det ska faktiskt bli jätte kul=)

Men då finns de ju en sak som slår de mesta just nu, 4 augusti sticker vi mest
troligt till cypern enligt planerna så förhoppningsvis blir de så, fyfan va najs det 
ska bli med massa sol,värme,bad och paaarty längar som en galning är typ
5 veckor kvar dit så än hinner man jobba lite och tjäna yttligare lite pengar.
Nä nu har jag delat med mig av de senaste ifrån mig iaf, nu sängen och sova
så man orkar upp till marknaden imorn och sen jobb:(
Go natt;)

Bilbingo;)

Har inte hänt så mkt på senaste mer än att jobbandet bara fortsätter:/ Känner mig lite småless så behöver nog en break snart känner jag och sen efter den kan jag återgå igen. Nu länktar jag efter en solig och avkopplande semester;)

Blev lite bilbingo med marre och annika igår efter att jag slutat, skulle inte följa med men tänkte att de hade ju varit kul så jag gjorde det och köpte mina spelbrickor för 120spänn vilket slöseri tänkte jag. Ett tag senare sitter jag där med ett nummer i från fullt hus och väntar på sista nummret som jag aldrig trodde skulle komma men där kom den så vi tutade och jag var den enda som hade bingo så vann 2000spänn det var inte illa de;) Fortsatte att spela och ett tag senare är jag ett nummer ifrån igen, tänkte nää de här kommer aldrig gå har ju redan vunnit en gång men hör med häpnad där kom nummret och jag var den enda som hade bingo så vann yttligare 3605kr så med andra ord så tjänade jag typ 5500kr på att följa med och spela bingo igår så känner mig lite nöjd för annars brukar jag aldrig vinna;):D
For upp på toppstugan efter de med elin och sofie och käkade lite våfflor sen hem till mig och kollade en film men vi ides inte kolla hela så gick och la oss istället, jag och min trogna sovkompis;) Ska kila och duscha av lite grillukt nu för det stinker verkligen här sen får vi se vad som händer om jag ens ids göra nå mer idag ska ju jobba imorn plus att jag har körskola före. SES=)


Jobb, jobb och jobb.

Har fasen blivit dålig på det här med att uppdatera på sistone måste jag erkänna men helt ärligt har jag inte haft tid att sitta på datorn har jobbat och jobbat så har inte funnits så mycket tid till att loda här;) Har redan hunnit jobba i snart fem veckor varav två av dom var praktik. Idag är jag iaf ledig sen jobbat jag måndag till torsda och är ledig freda och lörda så de ska bli skönt känner verkligen att jag behöver vara lite ledig nu men ändå vill jag jobba så jag får ihop lite cash till utlandsresan;) Ikväll blir de att umgås med soffan iaf får se vad vi hittar på men något blir de iaf;D

Har hunnit gå balen med jonas också var väl rätt trevligt ändå fast det var rätt tråkigt där på kvällen, var sån dålig stämning:/ Nånå var ju iaf roligt att gå in där bland allt folk=)

Idag flyttar även svikartommy till kiruna inte för att det är så långt dit men iaf, känns lite tråkigt:/  Fast i själva verket är det jag som svikit alla andra här före men men vad ska man göra? Ni vet ju att jag inte gillar göteborg så speciellt mkt så hade gärna bott här istället men känns så ovärt att hoppa av nu när det är ett år kvar har ju trotts allt redan fixat ett år.

Ska kila och avsluta min morotskaka med lite glasyr nu tror den blir riktigt god;)

RSS 2.0