Trötter

Gick upp en sväng vid halv sju imorse när mamma skulle åka sen så gick jag och la mig igen och sov 20 minuter till och de gjorde inte saken bättre för saken är den att när jag sen skulle stiga upp så var ju ännu tröttare än jag var tidigare. Så lega och snosade tills det var kvar ungefär 10 minuter innan bussen skulle gå så fick ta på mig mina kläder snabbt, ta alla saker jag skulle ha med till skolan och sen gå till bussen. Och som dom flesta andra dagar så regnade och blåste de höll på att frysa ihjäl och sen när jag sätter mig på bussen är den svin kall snacka om att börja dagen dåligt. Kom till skolan hade hanverk i 4 timmar kände mig jätte trött och sur men de gick bra iaf=) Fick veta att dom som inte gjort judendomprovet eller fått IG på de måste göra de idag för annars fick man inte göra gesällen fick panik hade inte fått veta vad jag fick på de provet och hade jag kuggat så är de kört eftersom att jag inte pluggat på de igen. Gick till min lärare och han sa att jag var godkänt snacka om att en tung sten lyftes från hjärtat så var det de som höll uppe mitt humör idag tack och lov:)

Ingen skola imorn gud så skönt ska sova, sova och bara sova. Sen är det freda och helg ska verkligen bli skönt med helg är länge sen jag har länktat så här mkt efter helg och jag vet inte vad de beror på om det är de att jag bara är allmänt skol less eller vad det är?

Har även blivit nyttig nu;) Har börjat träna plus att när jag känner mig godissugen så äter jag lite mörkchoklad i första hand och det behöver man inte äta så mkt av. Haha vet inte hur länge de kommer att gälla? Till imorgon kanske? Nä ska inte sluta äta vanligt godis å sånt det är alldeles för gott för att bara ligga där på hyllorna i affären utan att bli rörda men har minskat på det lite grann så hoppas jag fortsätter att hålla mig till det:D
Nog snackat om det nu, ska hoppa i duschen och sen fara ut på stan en sväng hade jag tänkt!

Tjingeling;)

Trååkigt

I brist på annat att göra:/

DITT RIKTIGA NAMN
Emelie Veronika Wikström

DITT GANGSTA NAMN
(första 3 bokstäverna från ditt första namn+izzle)
Emeizzle

DITT DETEKTIV NAMN
(favorit maträtt och djur)
Lasagnehund

DITT STAR WARS NAMN
(de första tre bokstäverna från ditt efternamn och två första bokstäverna från ditt förnamn)
Wikem

DITT HJÄLTE NAMN
(favorit färg och favorit dricka)
Svartcocacola

DITT ARAB NAMN
(två första bokstäverna i ditt första namn, tre sista bokstäverna i ditt mellan namn och de fyra första bokstäverna i ditt efternamn)
Emikawiks

DITT SPÖK NAMN
(svarta och namnet på ditt/dina husdjur)
svartacarlie

En vecka kvar!

Sista veckan iskolan nu innan jag åker hem och veckan började faktiskt rätt bra. Hade sovmorron till 2 sen slutade vi 5 så en 3 timmars lektion var allt vi hade idag för att försäljning och service var inställd. Var kul på hanverken idag också tror det var för att de gick så bra;) Gick till bussen iaf åsså när jag satt där och lyssnade lite musik så tänkte jag nä nu fasen måste jag ta tag i mitt liv och inte bara säga att jag ska göra massa saker utan göra dom också:D haha. Så direkt när jag kom hem tog jag på mig träningskläder och for ut och sprang var ute i 20min kände mig ganska hurtig måste jag säga fast då är ju frågan nu hur många ggr till en sån sak kommer att hända? Ska verkligen försöka skärpa mig nu och börja fara ut och springa med jämna mellanrum.

Idag blir de att plugga lite fick veta att vi hade yttligare ett prov fast det var bara repetering från tidigare prov så de ska nog gå bra tror jag. Så har kristendomprovet och hantverksprovet att göra bort nu.

Ska kila och börja med lite mat hade jag tänkt börjar känna att magen kurrar lite nu:P Vi ses.


it's the ultimate feeling

På sönda kommer min kära mamma måste erkänna att jag längtar ska bli kul att se henne igen även om det bara är typ en vecka sen jag såg henne sist men iaf plus att de är ca en vecka kvar här sen kommer jag hem igen ska bli så skönt=) Fast först har jag ett prov i kristendomen och ett klipp prov som ska göras bort sen är det bara att åka hem hoppas verkligen jag fixar båda bitarna annars blir de lite pinsamt;) Måste komma ihåg och lämna in alla mina inlämningsuppgifter på månda också så jag inte glömmer bort dom!

Snart sova tror jag känner mig jätte trött kunde inte sova inatt för att de blåste/blåser så mkt är som att hela taket ska lyfta och blåsa iväg och alla fönster flyga in och krossas. Är bara hoppas att de inte blir så;) höhö

Nu har sissi, jullan och handbolls co åkt iväg till Ume för att lira några matcher hoppas de går bra för er där tjejer ska hålla tummen så gått jag kan. Good luck=)

Kap;)

Kan börja med att berätta att jag höll på att försova mig imorse. Började 11.10 och skulle stiga upp 9 så jag skulle hinna duscha å lite annat men vaknade istället kvart i tio vilket innebar att jag hade typ lite mer än en halv timme på mig att fixa klart allt. Blev en snabb dusch och en jäktig morgon men jag kom i tid tror till å med att jag kom 15 minuter före svenskan skulle börja:P Var på svenskan som var en timme sen slutade jag, for och åt med mickan och erika på mc donalds sen gick jag runt och strosa medans jag väntade på att mickan skulle sluta for till henne sen och bara chillade framför tvn i princip men det var lika bra det. Fick mig en ny fundation och ett par nya svarta stövlar till mig och sissi för hundra spänn styck snacka om kap=) Så fick två par stövlar för två hundra kronor så det var inte helt fel de. Hann iaf inte så mkt mera innan jag skulle träffa mickan så får bli stan imorn också och uträtta dom sista ärenderna!  



                                 

Ni betyder<3

Finns inte så mkt att säga idag så vela bara tala om att ni Betyder
image18

Saknar er andra där hemma också tro inte att ni heller är bortglömda;)

Stukat finger haha;)

Som vanligt när jag precis har sagt att jag ska sluta ha otur va händer inte då? Hade bad med skolan idag, började simma bakom en tjej sen saktar hon ner mitt i allt och sparkar mig i fingret höll på att dö fyfasen va ont jag fick. Hon bara oj ursäkta å jag ingen fara fast jag hade lust att döda henne så nu är mitt finger helt blått tror jag har stukat de plus att de är pekfingret så ser inte ut att bli ngn klipplektion för mig imorn:/ Otur, otur och återigen otur snart slutar de väl med att jag ligger på lasarettet. Nä ska inte vara så negativ för då ligger jag säkert där snart så peppar peppar!

For ut och åkte lite med Emma efteråt med hon, pauline, jessica och siri de är så att hon nämligen har fått körkort idag så de var inte helt fel de är glad för hennes skull för jag kan då säga att jag nog aldrig hade fixat att köra bil här i Göteborg sånna idioter som de finns här plus alla filbyten åde. Så du fixade det bra Emma=)

Efter det for jag och Siri till hennes mammas attelje och hade roligt:) Provade massa peruker, sminkade oss och tog massa frääsiga bilder som kommer upp på pix sen fast kanske inte allt men några stycken iaf. Var där i ngn timme sen for vi ut på stan och kollade efter lite skor åså men bestämde mig för att åka tillbaks imorn för att dom inte hade hunnit packa upp alla nya skor som kommit idag. Blev med andra ord inte så mkt shoppande för min del idag köpte bara en scarf för 39kr, vilket kap så känner mig ändå rätt nöjd=) Men imorn blir det att gå och inhandla resten som jag hade tänkt och kanske köpa en present till Julle som blir 18 om bara 22dagar;) wiie

Ska gå och vila mitt finger nu och tycka synd om mig själv:D 

Jag och Siri idag=)
image17

Rainy days

Som vanligt är de dåligt väder. Är så tråkigt när de är grått och mulet varendaste dag man blir så deppig då:/ Kommer väl fortsätta vara regnigt och tråkigt ändå tills våren och sommaren börjar komma. Första dagen jag varit i skolan på två månader nu kändes ändå bra och komma tillbaks till kompisarna där men ändå tråkigt/jobbigt pga alla konflikter och alla diskutioner i klassen. Om klassen bara kunde växa upp några snäpp någon gång och börjar uppföra sig och visa att dom faktiskt går i 2an och inte på dagis, då hade allt varit så mkt mkt lättare. Höll på att bli tokig blev massa tjaffs igen idag på engelskan om att vissa härmar lärarna och bara stör osv men kom vi någon vart? Nix!Fick även veta att vi mest troligt kommer att åka till London i oktober också, ser verkligen framemot att åka dit och kolla på massa modevisningar, shoppa och allt annat roligt som kan tänkas finnas där;)

Ska och bada med skolan imorn sen måste jag och kolla ett par nya stövlar är verkligen i behov av det plus lite andra småärenden som måste uträttas.

Hm ikväll blir de nog att bara ta de lugnt som alla andra dagar. Känner att jag hade velat fara ut och springa men jag vet inte om jag vågar när de är så mörkt ute:/ Så blir nog bara att sitta hemma och glo tv eller ngt sånt känner mig ändå så trött gick och la mig elva igår så jag skulle vara pigg idag men kunde inte somna. Har vänt på dygnet så mkt så somnade först efter två så jag var ganska trött i morse blev nästan kvar hemma i sängen men jag slet mig upp efter många snosningar och då snackar vi inte om 1 eller 2 utan 101-102st.=)

Måste även påpeka att Tommy fått körkort idag också, Grattis lillen=)

Ska gå och lägga mig i sängen nu och jäsa och kolla lite tv fick lite matkoma:) See yah
Miss you guys at home<3

Taget igår från min balkong utanför mig i Gbg!
image16


Singing Bee

Så hurtig och pigg jag har varit sen jag kommit hit. Har kört mjukisstilen nu i några dagar men de måste de blir ändring på nu man kan ju inte vara lodis varenda dag även fast de är hur skönt som helst. Har skrivit klart några arbeten idag så nu är jag snart klar med alla inlämningar:) Vet inte hur jag ska orka mig upp till skolan imorn helt ärligt? ska lägga mig tidigt ikväll så jag orkar vara vaken hela dagen imorn också, slutar först fem:/ 
Nä nu är Singing Bee som gäller är så kul att se när folk som inte kan sjunga sjunger sen bröllopsfixaren och sen sova så de kanske finns en liten chans att jag är lite pigg imorn!
Home about 2 weeks:)


Blåöga:P

Som vanligt när jag kommer tillbaks till Göteborg så har jag otur:/ Höll på att möblera i mitt rum lite grann åsså vet jag inte riktigt vad jag skulle göra men jag böjde iaf mig ner och då slog jag ögat i stolen haha så nu har jag ett litet blåöga vilket inte är speciellt charmigt elr snyggt:P Va kommer här näst då tkr jag har lyckats med de mesta nu?;) Det här är verkligen min specialite man kan säga att det är Emelie i ett nötskal. Ska sluta nu, från och med idag att ha en massa otur hela tiden och börja få lite mer tur istället! Får se, hur länge det håller?


080119

Sitter och försöker göra klart en uppgift vi har om Medeltiden men de är inte det lättaste ska jag säga så jag tar en paus ett tag tror jag har ändå lyckats komma halvvägs. Blir att plugga ganska mkt idag måste skriva klart de där sen måste jag göra en till uppgift i försäljning och service plus att jag måste skriva en träningsuppsatts i svenskan:/ Kommer nog inte orka göra klart allting idag känner mig alldeles för slö för de:P
 
Helt sjukt vad de blåser här har vaknat flera gånger i natt och trott att fönstrerna ska gå sönder för att de blåser så mycket så har haft lite svårt att somna om inatt när jag väl vaknade av att de lät så mkt:/
Snart har de yttligare gått en dag vilket betyder att de är ett steg närmare hemfärden:)

Måste fortsätta med uppgifterna nu så jag kanske kan koppla av framåt kvällen och ändå känna mig nöjd!

Saknar Dig/Er=) Ciao

080118

Då var jag tillbaks i Göteborg igen då, känns hyffsat okej men ändå lite surt. Blev mkt resande för min del igår for med flyger från gve 16.05, var framme i sthlm typ 18 satt där till 20 då flyget gick till gbg sen vänta på flygbussen i landvetter typ en halvtimme sen yttligare en halvtimme in till centralen. Satt på Burger King med Philippa och käkade och bara tog de lugnt kände mig ganska trött. For hem och kollade ett avnsnitt av Greys och ett avsnitt av Dh sen somna jag direkt efter de.

Sov till ett idag, duschade, for på stan och handlade och kikade runt lite men hittade inte ngt speciellt. Jag som hade längtat efter att kolla kläder å lite sånt och resultatet blev zero vilket var rätt tråkigt:/
Får se vad de blir ikväll om de blir en kväll hemma framför tvn med en fet godispåse eller om jag drar till Partille på fest med pauline, jessica, emma och kanske siri de återstår att se på vilket humör jag känner mig!?

Ska kila och fixa mig lite mat nu sen bara ta de lugnt är fortfarande lite trött men vi ses snart är hemma igen om typ 2,5 vecka:) Gillar dig enormt det vet du;)


080116

Blev förlängt besök här hemma en hel vecka till å med. Skulle ha åkt tillbaks förra Torsdan men de blev inte fick sån ångest som alla andra gånger men de är bara att bita ihop så hädanefter så ska jag boka biljetter tillbaks dit redan när jag kommer hem så jag inte kan ångra mig eller börja tjaffsa då är det bara att åka. Fast nu känns de ändå som att jag ser det här med Göteborg från en helt annan synvinkel fast de är väl säkert bara så ett tag innan all ångest kommer igen. Är iaf inte så mkt kvar av den här terminen tack och lov är där typ tre veckor nu, sen hemma ca fyra, tillbaks två och en halv vecka, hemma ca 2, tillbaks 3 sen är de sommarlov för min del gud så skönt längtar verkligen:) 

Har iaf hunnit vara på stan med Sissi idag och kikat lite och fikat på vetehatten. Haha satt där och fikade då sissi börjar peta sig i munnen helt plöttsligt då de visade sig att hon hade svalt tungkulan haha gud så jag skrattade de såg så komiskt ut ni skulle ha sett hennes min när hon satt där och harklade och trodde den skulle komma upp igen?;) Gud så jag gillar och älskar den bruden va skulle jag ta mig till utan henne?<3
 
Nä måste gå och fixa resten inför avresan tillbaks till Göteborg imorn och lite annat småjoks så jag kan ta de lugnt imorn och resten av kvällen utan att behöva känna mig stressad vilket är de värsta som finns.
The next update blir när jag är back in gothenburg;)

6 veckor hemma har redan gått:/

Nyåret blev kanon precis som jag hade trott hade jätte kul=) Men då försvann mina nycklar också så fick lite panik om vart dom hade tagit vägen men då kom dom till rätta dagen efter så de var ju tur de.

Inte hänt så mkt nu på senaste  var ute och körde skoter med martin, anna ,emil och daniel i lördagas körde upp på dundret och lite överallt var kul med dagen efter var inte trevlig hade fruktansvärt ont i ryggen efter allt guppande men de är väl smällarna man får ta;) Igår var jag hos Marre i några timmar, satt och surrade för de mesta allti lika kul och allti ngt nytt att prata om så de var trevligt=)

Bestämde mig i morse för att jag skulle stiga upp elva men så blev de inte kom mig inte upp ur sängen förren kvart i tolv och då fick jag verkligen kämpa mig upp för att jag var så trött somnade först efter fyra igår. Gick iaf och spolade upp vatten i badkaret och legade där i en timme helt otroligt brukar inte ha tålamod mer än 15 minuter så det var riktigt skönt plus att jag kände mig piggare efteråt!

Göteborg på Torsdag också blääää:/ Vill inte tillbaks dit usch, men försöker tänka positivt att det bara är typ tre veckor och sen är jag hemma igen i tre och en halv vecka så hoppas verkligen att dom här veckorna går fort så jag får komma hem någongång. Helt sjukt att jag har varit hemma i typ 6 veckor nu känns som att de bara är typ 2 elr ngt tiden har gått så himla fort, vart försvinner tiden egentligen?
 
Måste gå och ta på mig jackan och skorna nu för snart tutar tommy och jonne utanför och väntar på att jag ska komma men vi ses hare så bra=)

RSS 2.0