Tired

Då var hela första praktikveckan över då har gått skit bra plus att tiden bara har rusat iväg så känner mig rätt nöjd över allt nytt jag lärt mig åde. Återstår en vecka blir nog bra det med får vi hoppas.

Igår hände inte så mkt var bara hemma sen for jag till Micksan ett tag och var med hon och sture sen for jag hem och sov:) Idag blev det förbi Martin en sväng sen kollat melodifestivalen fattar inte hur folket tänker ibland blir så irriterad? Aldrig att christer sjögren har chansen att representera sverige i eurovision och sen vinna det.
For iaf till sofie och var med hon, stina, jenny och hanne satt bara och pratade, spelade nintendo;), käkade lite poppisar och drack fanta så det var inte helt fel det.  Kom hem rätt nyligen var skit kallt ute så det var ju tur att det inte var så långt att gå då. Nu äre sängen och sova är helt slut så kommer somna skit fort.

Dagen imorn är ännu inte planerad så återstår att se vad som händer?

Sleeptime now, go natt;)

77 dagar

Nu är det endast 77 dagar kvar till min 18års dag=) Börjar närma sig sakta men säkert. Just nu längtar jag bara efter att få körkort så man själv kan börja ta sig till olika ställen och slippa be om skjuts hela tiden!!!

Gått snart fyra dagar av praktiken går väl ändå hyffsat bra och tiden springer på där rätt fort ändå. Längtar till helgen så jag kan sova ut ordentligt är verkligen skit trött på dagarna när jag kommer hem känner jag. Börjar nästan känna mig som en pensionär lägger sig redan 8. Imorn blir det att vara med Tommy och Jonas var längesen jag umgick med dom så nu är det på tiden. 

Åker tillbaks till Göteborg också nästa sönda:/ Ungefär två veckor blir jag där så det ska väl gå bra, sen är det tänkt att jag ska ta tåget hem och hoppa av i älvsbyn för att åka in till pite och hälsa på några kompisar där över helgen. Hade verkligen varit kul men då är de ju det, hur ska mamma få nyckeln till lägenheten? Hon är där veckan då vi har påsklov alltså den veckan då jag är hemma och jag orkar inte vara där hela påsklovet för då är jag inte hemma på typ två månader och det pallar jag verkligen inte. Går ju att lämna min nyckel hos Birgitt tex men då är det de andra dilemmat gör jag det och åker till pite så träffar jag inte min kära mor på 1½ månad och det känns lite väl länge faktiskt:/ Men åker jag däremot hem direkt från göteborg och skiter i pite så hinner jag träffa henne i någon dag sen åker hon ner dit och sen när jag ska åka tillbaks dit så kommer hon hem och är hemma tre veckor sen träffar jag henne igen för då kmr hon ner igen? Så den stora gåtan är nu hur jag ska göra? Hmm?
Återstår att se vad det blir för ett beslut!

Nu ska jag lägga mig och kika en film sen sååva för jag är verkligen skit trött. Nattinatt

Lalalala

Nu har jag varit dålig på att uppdatera dom senaste dagarna men de beror på att jag inte har haft så mkt tid till det  men bra är väl de så jag inte nördar för mkt gör ju de nog när jag är nere i göteborg ändå så.

Fredagen bestog av stan tillsammans med Anna först, sen varit hos sissi och färgat håret är ju brunett nu för tiden sen körde vi lite magdans jag, sissi och kerstin men kan säga att det inte riktigt var min grej har inte dom rätta movesen tror jag. For till Julle sen och kikade lite Let's dance och efter det for jag hem.
Lörda blev det handboll, efter det fort hem och packa ihop alla saker för att sedan åka till Julles Jonas och fixa oss, käka, partaa osv. Kom dit och började fixa med maten å sen var det i fullgång, hade iaf rätt kul måste jag säga men var avis på julle som drog på krogen redan elva så då var det bara att ta sitt pick och pack och dra hem:/ Synd att kvällen blev så kort!!!
Sönda hm va gjorde jag då? Haha fick en snabb liten minnesförlust men nu kom minnet tillbaks tror jag. Var hos Marre hela kvällen med Simme var rätt skönt att bara sitta där och snacka och bara ta de lugnt. Känner mig så himla glad att du följde med dit tillslut efter alla tjatiga sms du fått av mig jag har allt en liten "Mamma" inom mig tror jag!!!

Idag månda började min praktik. Trött som jag var slet jag mig upp klockan nio för att hinna dit till tio. Var rätt kul måste jag säga nu när Jenny också är där så det här blir nog en kanon vecka tsm med henne och nästa vecka lite ensamt men det blir nog bra det med. Har hunnit vara hos Mommo idag också och firat tommy  sen vidare till anna och firat henne, hann även klippa henne och troligast blir det att klippa hennes lille mor på onsda också. 
Snart kommer den osaknade sönda också när det bär av till Gbg igen fast endast i två veckor och sen hem igen för då är det påsklov=) LÄNGTAAAR!
Nä nu får det räcka ids ju inte skriva flera A4 blir nog både tråkigt och jobbigt att läsa!

Tänkte lägga in ngr bilder här från i lördas men datorn vill inte så ni får kika pix senare!
Ciiaaoooo

Julle 18år;)

GRAAATIS JULLE PÅ 18ÅRS DAGEN;)
For till mommo och satt där och bara pratade och drack te sen satt jag på sissis träning och väntade på att den skulle sluta så vi kunde åka till julia. Kom oss iväg efter halv åtta hade med oss 18 rosa och lila balonger, ett skit snyggt kollage vi gjort, en medalj för att hon är världens bästa och presenter till våran pingla plus att vi hade masker på oss och blåste i sånna där som typ sträcker ut en tunga;) haha kommer inte på va dom heter? Satt där och fikade för hela slanten och bara pratade tills alldeles nyss. Så kvällen bestod av trevligt folk och mkt skratt;D

På lörda blire mysmidda med tjejorna plus några andra töntar;) haha nää skojas bara med er hoppas ni inte tog illa upp? Blir iaf midda, massa singstar och massa massa fest. Ska bli skit kul var länge sedan vi gjorde ngt sånt här nu tkr jag så det var på tiden. Blir nog inte att åka på fammos 60års fest finns nog inte tid till det fast vi får se det kanske löser sig ifall jag har turen med mig?

Kom även fram till att jag måste städa mitt rum också för det ser verkligen ut som ett bombnedslag så det får blir morgondagens projekt sen får jag se vad mer som kan tänkas dyka upp? Ifall de blir att bara tare lugnt framför en mysig film kanske? Hade behövt åka på stan och inhandla lite färg också tror sissi ska få färga mitt hår för nu känner jag mig ganska så less. Hade behövt handla en sån där voodoo docka från mondo också läste att det fanns sånna där i kometen idag tror det hade varit bra så jag har ngt att ta ut mina aggressioner på ibland haha;) Så funderar helt ärligt på att åka och köpa en sån kan ju vara ganska kulit;)

Nu äre sängen som gäller är skit trött som vanligt men vi ses kanske till helgen redan ifall vi har tur? Vem vet?
                 
         
Pattis 18år;)               Min blivande voodoo docka tror jag;)

Tåårta

Blev till Micksan igår satt där och snackade massa skit med hon och emelie sen for jag hemåt efter tolv någongång tror jag det var. Gick och la mig på direkten men de tog en himla tid innan jag kunde somna och när jag väl gjorde de vaknade jag flera ggr så hade lite svårt att sova inatt. 

For till sissi idag när hon hade slutat och fixa och donat med lite saker;) Blir kanon=) För imorn fyller nämligen våran lille KanelJulle 18år så vi ska dit och fira henne med lite tårta och hennes mammas goda kakor;)
 
Har även hunnit vara på stan en sväng med Martin idag och handlat yttligare en present till våran blivande 17åring som fyller år på måndag så då blire tårta igen. Plus att Mommos Tommy också fyller år så ska dit sen också och äta tårta där med. Sen nu till helgen så blir fammo 60 så ska fira henne också blir fest på lörda så antar att de blir tårta där med sen ska vi fira julle med midda osv också så de bli en fullspexad helg må jag säga och mkt tårta:) Ni ser väl ifall jag har börjat rulla fram pga all tårta sen;)


image26

080211

Nu äre 86 dagar kvar till min 18års dag kan inte låta bli att längta;)

Varit med micksan och fikat idag sen for vi till henne och bara tog de lugnt. Inte gjort så mkt mera är ganska trött faktiskt men vi får se än är ju kvällen inte slut så än kan det hinna hända mkt?;)

Be yourself

Var dig själv det är allt du kan göra och funkar inte det så är det inte värt det helt enkelt!

Dagens låt, lyssna den är verkligen underbar:) Be yourself - Audioslave

If you can dream it, you can do it!

For till Jokkmokks marknaden med Micksan och Emelie idag fick hämtning elva och först halv tolv kom vi oss iväg från Gällivare. Tog typ en och en halv timme dit och sen när vi väl är där så hittar vi ingen parkering så det var bara att köra runt tills vi hittade en och som tur var så tog de inte så himla länge innan vi hittade en som inte var flera mil bort. Gick runt där och strosade i kanske två timmar eller något sånt och höll på att frysa häcken av oss, snacka om att det var kallt. Fick mig iaf lite godis och sockar brukar inte vara så mkt annat man köper. Micksan fick sig också lite sockar 14par faktiskt och godis och Emelie godis och hundleksaker så dagen var rogivande;) Kom hem vid fem, käkade och gick och la mig i soffan och bara degade var meningen att jag skulle ut idag men så blev inte fallet var/är alldeles för trött för det.

Måste bara berätta att jag nu också beställt en likadan almanacka som Annelie;) Skit snygg blev den men ni får inte se den än utan det får bli ett senare projekt!

Har även bokat teoriprovet idag fick det först den 19maj men det får duga så de känns skönt att det är bokat nu så man har ett datum och ett mål att det är det där datumet allt ska sitta som betong.

Nu kurrar magen så ska gå och fylla på förrådet sen får jag se vad jag gör om det blir sängen och sova kanske?!

Saknar dig i massor!


Kundtjänst nästa

Skulle som sagt och kolla lite klänningar med Sissi idag men de sket sig dom öppnade först tre idag så for med sissi till media och bara satt där medans hon fixade lite saker. Gick iaf ner till henne efter ett tag och käkade lite köttsoppa sen satt jag på sporthallen och väntade på att deras 1½ timmes träning skulle sluta så hade lite långtråkigt om jag ska vara uppriktig. For med Sissi efter träningen till stacken och fotade lite och skrev lite om tjejkvällen som var där så det var väl trevligt, fick lära oss lite latinamerikansk dans haha=)
Lutar mot sängen och sova snart känner att mina ögon sakta sakta börjar falla mer och mer igen hela tiden så finns väl inte så mkt annat att göra åt saken än att gå och sova då är jag pigg till imorn också på köpte så det är inte helt fel de;) Ska och fika med mina chicks imorn blir kanon det♥ Sen utgång senare mot kvällen!

Oj glömde nästan att berätta höjdpunkten för idag. Började med att jag skickade in en ansökan till ett kundtjänstföretag i göteborg där de stog lite om mig själv, erfarenheter osv för några veckor sen. Dom ringde iaf upp mig idag och frågade ifall jag hade kunnat komma dit på anställningsintervju och gå en kurs så jag vet vad jag ska pyssla med ifall jag bestämmer mig för att börja jobba där. Förstod inte att det var företaget som ringde först, trodde aldrig att dom skulle ringa upp mig så blev jätte förvånad när dom ringde men ganska glad också. Pratade iaf med en jätte trevlig kille som förklarade vart de låg och hur jag kommer att jobba så tror det här kommer bli kanon att extra knäcka lite på kvällarna efter skolan och ibland på helgerna. Så nu är de kundtjänst som gäller framöver!

Ciiao

You know i can't smile without you, can't smile without you!

Finally home=) Äntligen hemma bland färgdiglagad mat, tvättade kläder och bara ha dom man gillar runt i kring sig. Helt sjukt att man kan sakna gve så mkt och ändå finns de inte så mkt att göra här! Har iaf haft en bra dag på stan med sissi idag blev fika på vetehatten med massa prat, sen en riktigt shoppingtur är faktiskt förvånad över hur mkt vi handlade egentligen eller rättaresagt hur mkt sissi handlade;) For iaf till Martin blev inget långvarigt besök, krogen var viktigare så nu tänker jag sitta i mitt lilla hörn och sura. Tompa kom iaf och hämtade mig for förbi olle och träffade massa folk men blev inte så långvariga där heller, for vidare med tommy på OK sen hem till han och käkade lite mackor och oboy var inte helt fel de ska jag säga, sen ut och snurrade lite men var dött så for förbi Pålle en sväng så med andra ord har det varit fullrulle idag. Imorn hade jag och sissi tänkt hitta oss en klänning men mer vet jag faktiskt inte vad som händer?

När man säger att man hatar någon så betyder det ganska mkt för hat är ett ganska starkt och stort ord som man kanske inte använder allt för ofta men helt ärligt så känner jag verkligen hatet inom mig. Känner hur svart det känns inuti kroppen ibland, hur allt bara vill komma ut. Och snart kommer de och det vet jag för nu är jag less på att låssas le när jag egentligen bara vill explodera av allt jag tkr och tänker.

Förövrigt känner jag mig ganska glad=) Hade gärna skippat magondan men den försvinner nog den med snart för jag orkar inte med den heller nå mera nu känner jag. Blir utgång på freda iaf tror det kommer bli skit kulit sen kanske Jokkmokk på lörda men det återstår att se ifall det blir av eller inte?

Nu äre sängen som gäller börjar känna mig ganska trött :O Gääsp
Gonatt

Grattis lillpigan;)

Grattis på 18års dagen Hanna=) Hoppas du har haft och kommer fortsätta ha en kanon bra dag och att du ser till att göra allt som du velat göra även om inte vi kan delta i alla dina planer för jag vet att du säkert har en massa nya saker redan nu på G. Hade gärna haft dig här nu men vi får försöka träffas på andra sätt? Vet att du också hade velat vara här men vi får försöka göra det bästa utav situationen. Hoppas du är nöjd med alla ljus som tänts för dig idag och att du vet att vi tänker på dig.
Saknar iaf dig jätte jätte jätte mkt♥

GRAAATTIS SNYGGING;)
image25

Värt att nämnas;)

Korvstråganoff värt att nämnas;)

Liten dialog som jag och mamma hade idag.
Skulle äta korvstråganoff till midda idag så mamma började med den.

Jag - Du det där ser inte riktigt rätt ut
M - Joo de är visst rätt men jag är inte klar än, har du aldrig sett när jag lagat det här tidigare?
Jag - Nää
M - Men dåså.

Det går ett tag.

M - Jag gjorde korvstråganoffen fel. Det skulle ha varit 2,5 dl vatten och jag råkade stoppa 5.
Jag - Va var det jag sa?
M - Jaja men man kan väl ha fel ibland?

Sätter oss och ska äta smakade inte sådär jätte gott så åt inte allt. Går och ska slänga maten och ge mamma disken.

Jag - Alltså ibland får jag lite ångest när jag släger mat för då tänker jag på dom stackars barnen i Borelia som håller på att svälta ihjäl och hade gjort nästan vad som helst för att få lite mat åsså slänger jag bort mat för att jag tycker att det inte smakade så bra.
M - Haha du vet att Borelia inte är något land utan en sjukdom?
Jag - Hahaha börjar att asgarva
M - När man blivit biten av en fästing tex kan man få borelia.
Jag - Just de jag. Men colombia då?
M - Aa de låter bättre.
Jag - Eller Bolivia tror jag att jag egentligen menade:)


RSS 2.0