Happy new year everybody

Påväg til sissi snart och chilla innan vi drar vidare till lina=) Tror de här nyåret kommer att bli riktigt roligt om jag ska vara helt ärlig tror de kmr vara ett av dom bästa faktiskt. Ska ta ett nyårs löfte tror jag men har inte bestämt mig helt än så vi får se hur de blir med den saken. Nä nu måste jag fortsätta leta efter min eyeliner kan fasen inte hitta den:/ Vart är du?

Gott nytt år, hoppas erat nyår kommer bli lika bra som mitt!=)

Dålig dag blev trottsallt lite bättre=)

Idag är en sån där tråkig deppdag då allt bara känns tråkigt och jobbigt:/ Sitter och sörjer över att mitt öga fortfarande är lite rött och svullet hoppas verkligen de hinner försvinna till månda annars blire piratlappen som åker fram;) haha nää där ljög jag minsan ingen piratlapp inte för jag hoppas slippa behöva ngn sån. Känner mig bara allmänt trött och orklös idag vet inte riktigt vad jag ska göra för på ett sätt känner jag mig lite rastlös också. Blir nog bara en kväll hemma framför tvn elr ngt sånt ifall inte ngn ringer och vill ha ut mig?
Iaf medans jag satt här och deppade och tyckte synd om mig själv så klicka jag in och kikade på lite gamla bilder/filmer mm blev genast på lite bättre humör:) Tänk att en liten bild kan få en på så bra humör helt plöttsligt=)

Jag, Aida och Sandra någongång i ettan=)
image15


Julen

Jahaa då var den här julen också över:/ Julafton var rätt tråkigt vaknade av att fille sprang runt i mitt rum och skrek att jag skulle komma ner så vi kunde öppna julklappar. Gick iaf ner käkde lite julfrukost sen öppnade dom små barnen lite julklappar och även jag en stund senare. For till jonne och kollade kalle anka, sen hem en stund, sen till mommo fikade och öppnade julklappar där med, for tillbaks till jonas och vi promenerade till tommy och var med han och hans co. Var ute och promenerade lite runt kvarteren där, sen for vi hem. Fick väl de mesta som jag hade önskat mig och som jag behövde så de var ju bra iaf=) 
Hmm va har jag gjort dom senaste dagarna då? Inte mkt vad jag kan komma på varit hos mommo och käkade midda, umgåts med mina vänner, varit på mellandagsrean fyndade ett par jeans på halva så de var inte helt fel de:) Igår blev de kina med Emma, Stina, Sandra och sanna var trevligt att umgås med er också igen. Satt där och bara pratade i ngn timme sen for vi vidare till sandra och fortsatte surrandet där och tittade ut lite saker till nyår:P

Har även fått fetaste vageln i ögat nu precis innan nyår alltid är de ngt som ska förstöra:/ Är svullet, rött och gör rätt ont men som tur är så är de på bättringsvägar efter antibiotikan som jag fick igår så jag hoppas de hinner försvinna innan nyår kommer så jag kan få vara lite fin på iaf.
Ska kika Robin hood nu sen sova;D höhö

Saknar dig Julle tkr att du kan ta och komma hem nu!
Dig med Hanna som alla andra dagar<3

Magen:/

Dagen började så bra följde med jonas och co på deras avslutning var verkligen kul att sitta där i aulan igen, på ngt sätt känner jag mig så lycklig när jag är tillbaks på de ställena som de känns att jag hör hemma på:) For på kina efter avslutningen  med sissi, julle och sandra käkade och öppnade våra julklappar.  Kände mig så hängig när vi kom dit fick ont i magen som vanligt, förlåt tjejer om jag varit tyst idag eller så men har bara kännt mig så hängig pga min onda mage som aldrig vill bli bra:/ Ska tillbaks till vårdcentralen nästa torsda och ta nya prover, ajaj längtar verkligen inte, för om de är någonting jag hatar så är de blodprov i armen/sprutor usch de är verkligen usch:/ Nog tjatat om de nu känns både onödigt och tråkigt att sitta och skriva en hel sida om min onda mage.

Ska kanske och bowla sen, får se hur de blir med den saken om de blir av elr inte =)
En sak är då iaf säker imorn ska vi fortsätta med pepparkakshuset som vi aldrig gjort färdigt sen vette tusan vad som händer de får vi se då.

Tjaao


År 2007

Snodd av Sissan i brist på annat att göra;D

ÅR 2007


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Joo jag flyttade hemifrån och det har jag aldrig gjort tidigare

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Tror inte jag hade några nyårslöften om jag ska vara helt ärlig

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nix inte de

4. Dog någon som stod dig nära?
Hanna gumman:S

5. Vilka länder besökte du?
Bara sverige

6. Är det något du saknar år 2007 som du vill ha år 2008?
Mer tid tillsammans med mina kompisar

7. Vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas?
7 mars, då Hanna gick bort var en av dom värsta dagarna i hela mitt liv:S
28 mars då det var Hannas begravning.:/
17 augusti då jag flyttade 160mil hemifrån:/

8. Vad var din största framgång 2007?
Har blivit bättre på att ta ansvar och stå på egna ben:P

9. Största misstaget?
Hm kan inte komma på något just nu

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Nä inte vad jag vet mer än förkyld.

11. Bästa köpet?
Ett par stövlar som jag köpte i Gbg var rena kapet plus min telefon.

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Ingenaning iaf på godis och nu sista halvåret maaat inte de roligaste att köpa:/

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Att jag fick besök ända ner till Gbg var riktigt trevligt de=)

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2007?
Tusen bitar som spelades på Hannas begravning:´(

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare?
Det här året har nog fakiskt bestått mest av ledsna miner tror jag efter Hannas bortgång det har varit en tung period som jag hoppas att jag slipper gå igenom fler gånger. Sen när jag flyttat, har också varit en jobbig period:/

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Att man tagit vara på tiden lite bättre. Who knows what if tomorrow never comes?

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Varit mindre surbulle och inte snäst och gnällt lika mkt som jag har gjort.

18. Hur tillbringade du julen?
Hemma med familjen, sen hos mommo sen for jag och Sissi till Hanna och umgicks där;D

19. Blev du kär i år?
Joo de tror jag nog att jag blev;)

20. Hur många one night stands?
Inte ett enda faktiskt;P

21. Favoritprogram på TV?
Absolut Greys anatomy och efter de Desperate housewives

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Hatar och hatar kan man väl inte säga men ogillar kanske funkar.

23. Bästa boken du läste i år?
Har inte läst någon bok inte ens den vi skulle läsa på Engelskan;D haha

24. Största musikaliska upptäckten?
Att Siri faktiskt var ganska grym på att sjunga=)

25. Något du önskade dig och fick?
Har väl önskat mig massa saker bland annat att jag ska fixa att bo i Gbg men vet inte om så många av mina önskningar ha slagit in så får hoppas att de blir bättre till nästa år.

26. Något du önskade dig men inte fick?
Kommer inte ihåg finns säkert massa småsaker men dom orkar jag inte dela med mig av här;D

27. Årets bästa film?
Kommer inte på ngn har nog sett ganska många bra filmer.

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2007?
Oj va gjorde jag? Var hemma och fikade med alla mina gäster=)

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Att jag skulle ha sluppit allt de där tunga, att Hanna skulle vara här nu istället för att vara på en helt annan plats. Och att jag skulle ha sluppit flytta så långt och ibland att jag inte flyttat överhuvudtaget.

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2007?
Morgontrött;D

31. Vad fick dig att må bra?
Mina vänner som alltid är där för mig i både vått och torrt, som peppar mig när allting bara känns värdelöst. Tack för de=)

32. Vilken kändis var du mest sugen på?
MacDreamy i Greys grr;) haha

33. Vem saknade du?
Hanna och alla mina nära och kära i Gällivare.

34. De bästa nya människorna du träffade?
Dom jag lärt känna i Gbg=)

Howhowhow

Var och badade igår med sissi, julle, crille, fille, andre och jonas:) Åkte lite rutschabana med julle var rätt skoj ändå var så länge sen sist vi var och badade så vi hade de trevligt=) En sak är då säker hade behövt få lite färg innan nyår plus att jag måste börja träna igen för att min rygg är inte i de bästa skicket just nu:/

Ringde till vårdcentralen för mer än en månad sen också för att få en tid så jag kunde kolla upp min mage för att jag nästan alltid har ont i magen, fick tid först idag mer än en månad senare. Dom var inte säker på vad det var som var fel så har lämnat massa prover men hon trodde att de möjligtvis kan vara stressrelaterat efter allt som har hänt under året osv så jag måste äta en morot, en tallrik fil med en matsked linfrön på morgonen inte de godaste men men.

Hade behövt göra klart lite skolarbeten så jag inte sitter med dom sista dan men de är bara de att jag måste få fingrarna ur handsken och göra de någongång också och inte bara tänka att jag ska göra de för då händer inget.

Bara 6 dagar kvar nu till julafton och jag har ännu inte köpt klart alla julklappar vilket grämer mig så de måste jag också ta och göra.
Nu är de filmtime känner mig så slö så ska bli skönt att lägga sig i sängen, bara kolla film och till å med kanske somna. Kaatjing

Glamorous

Blev varken handboll eller painball idag:/ Mamma ringde igår och frågade om jag inte kunde följa med henne och köpa lite julklappar så jag tänkte att jag kunde följa med för att få spendera lite mer tid tillsammans med henne för hon har gnällt som tusan på mig att jag är för lite hemma och att hon aldrig hinner träffa mig så de var trevligt att vara och julhandla med henne och tobbi:P Sen ingen paintball för att tommy och sandra inte skulle följa med för att dom lega och sov dom latmaskarna så då ides jag inte för jag vill ju inte vara ensam tjej för då är de jag som är offret och de vill jag ju inte vara.

Fick de rätt trevligt igår ändå trottsallt:) For ut och snurrade på stan ett tag men efter ett tag ledsnade vi så vi bestämde oss för att åka till tjotti för att kolla på husen med överdrivet mkt julbelysning, blev en trevlig tripp:)
Kom tillbaks in till gve strax före två på natten for och snurrade lite till sen stannade vi så jag pratade lite med micksan så kom till sängs först vid fyra och då hade jag blivit pigg så lega i sängen ett tag innan jag somnade.

Pepparkakshuset som jag filip och jonas började att göra står för tillfället still. Hade nog pepparkaksdelarna inne för kort tid så delarna blev lite mjuka så huset vela bara falla ihop så fort vi försökte stoppa ihop de:/ Men nu är de iaf ett hus men tyvärr ingen dekoration än så länge men de får vi ta och fixa för snart är de julafton bara 8 dagar kvar nu. På ett sätt längtar jag lite medans på ett annat så längtar jag inte alls:S

Ska även på kina på freda efter skolavslutningen med tjejorna och käka och byta julklappar=) Ska bli kulit att äta midda tillsammans igen var ett tag sen nu så de blir nog kanon bra.

Nu kurrar magen så nu ska jag gå och äta lite tacos=) Planer inför kvällen är ännu inte gjorda så får se vad jag hittar på. Tjaaao

Hemma hos Aida i somras när hon fyllde år med lillkycklingen=) Inte så snygg men de bjur jag på!
image14

Lörda= Tråååkig

Ännu en dag som är tråkig:/ Bara legat hemma i morronrocken hela dagen sen for jag och hälsade på marit i några timmar var trevligt;) Och nu sitter jag hemma hos tommy med han sandra och jonas gör inte så mkt bara tråkar för tillfället finns inte så mkt att göra och de är ändå en lörda.
Imorn blir de att fara och kolla när mina brudar har match med marit sen kanske painball vi får se vad som händer och sker. Nä nu ska jag kila och tråååka med dom andra:/ See yaah


Feeling depressed:/

Orkar inte skriva så mkt just nu känner mig så himla ledsen och deprimerad så de får bli lite kort. Hade fotbolls turnering på sporthallen idag hade gärnat varit med och spelat men ja hade inte tagit med några skor så jag coatchade istället eller hur de nu stavas men de var kul de med, blev många skratt;) Får sån ångest när jag är hemma ibland över hur himla mkt jag saknar allt här mitt hus, mitt eget rum, mina kompisar, min familj och framför allt välkomma med allt folk som man träffar och känner sig hemma med:/

Snart är de jul också, tidigare längtade jag men nu när de börjar närma sig så känner jag mig bara ledsen över att du inte är här nu Hanna:S Är helt sjukt att de snart är ett år sen vi sågs sist:'(  Kommer ihåg förra julen då jag och sissi for till dig på julafton för att vi hade så tråkigt hemma och bestämde oss för att åka till dig för att få vara tillsammans iaf och nu så kom jag på att de bara är jag och sissi här över jul för att julle är i borås. Så jag sa till sissi att då får väl vi vara tillsammans istället men de gick inte de heller för att hon skulle först fira jul hemma sen med crille så den här julen är ja ensam vilket känns ganska piss om jag ska vara ärlig:/ När allt blir så här jobbigt och jag känner mig ledsen kommer alla tankar som jag mår dåligt över upp och de blir ju inte bättre av att de finns 10 andra saker till som jag känner mig ledsen över så har lite tycka synd om mig själv känslor just nu men de kan man väl också ha ibland.
Du är min ängel i himlen Hanna, saknar dig<3

Ska åka på stan med mamma nu och kollar lite saker:P
 

Bleed it out

Vela bara påpeka att jag fyller 18 om fem månader helt sjukt att man snart är 18 tyckte nyss att de kändes som att man var 13, tiden börjar gå snabbt när man blir gammal och gaggig. Har börjar snacka lite med sissi också som hon sa om våran 18 års fest som vi ska ha tillsammans eftersom att vi fyller år ungefär samtidigt så de blir nog skit bra tror jag läntar som tusan=)

Var och kollade när kören sjöng i kyrkan idag också blev ännu mer deprimerad och på dåligt humör för att jag själv inte kunde stå där framme och le och sjunga:/ Men som sagt finns inte så mkt man kan göra åt saken just nu eftersom att jag inte längre bor i gve på heltid. Känns piss att man måste flytta så himla långt för att bli de man vill och att allt har med ett betyg att göra och inte kunskaper de stör mig riktigt ordentligt. Äh nog snackat om de för om tre terminer/ ett och ett halv år är jag färdiutbildad helt och hållet medans dom flesta andra måste läsa vidare på högskola för att bli ngt vilket känns ganska skönt om jag ska vara ärlig:) Tack för en trevlig kväll sissi och julle även fast de inte var så långvarit med de hinns ju än några gånger förhoppningvis om ni inte har tofflorna på er förstås;)
Hann vara förbi Nisse också och hälsa på och säga hejdå ikväll, han åker tillbaks till ume imorn och är tillbaks på två veckor så de är inte så länge men iaf, var kul att träffa dig=)

Nu ligger väl dom flesta och sover tror jag för att de är vanlig skoldag imorn medans jag redan har jullov så me allt rätt, var avis:) Så jag funderar också helt ärligt på att gå och lägga mig börjar känna mig rätt trött jag med har en lång dag framför mig imorn ska göra pepparkakshus, kolla en jacka med mamma och sen se american pie 3 eller är de 4? Hm ingenaning faktis kommer inte riktigt ihåg!

Känner mig så irriterad över massa andra saker också bland annat på dig du är så himla falsk ibland fattar inte vad de är du håller på med och varför? Förstår du inte att de sårar?
Grr ryker ur öronen för du har totalt gått över gränsen och snart exploderar jag känns de som!

Nu är de nattinatt känns skönt att få ha biktat sig lite, höhö;) Go natt allesammans


Olycklig:S

Varit hemma en vecka nu känns inte som de kanske för att jag haft praktik och inte gjort så mkt annat. Nu är den här helgen snart också över firade tommy med midda och annat mys i fredas, lörda bara tråkat, idag ska jag vara med sissi saknar den bruden så otroligt mkt:) Nu har jag även lov så nu måste jag försöka göra så mkt som jag bara kan medans jag fortfarande är hemma:)
I veckan ska jag kolla när kören har lucia i kyrkan blir så ledsen när jag inte kan vara med själv, älskar verkligen att sjunga de är nog bland de bästa som finns i hela världen. Kollde just våran lucia dvd och började gråta, har aldrig hänt förut helt sjukt va ja känner mig olycklig just nu:/ Ska göra ett pepparkaks hus med min lillebror i veckan också ska bli kul att göra ngt med han också=)Nä nu ska jag kila till Sissi men vi ses för jag vet inte så mkt annat för tillfället.
Köss

Pheest

Oj katastrof:/ Datorn har varit helt utanför min fantasi dom senaste dagarna har haft fullt upp med annat roligt så jag helt glömt bort att uppdatera lite. Ärligt talat så känner jag mig rätt less på datorn just nu fast de är väl en liten period sen kommer väl allt datorsittande tillbaks.
Har inte gjort så mkt egentligen dom senaste dagarna varit på praktiken och umgåts med jonas åså har inte träffat sissi och julle än som jag hade velat träfffa redan för ngr dagar sen men men de kommer väl ska på stan med julle imorn iaf och kolla lite julklappar ska bli jätte kulit, är de väl tänkt iaf;) Ska till Tommy lite senare och käka tårta lillkillen blir ju 18 idag;) Så de är väl de kvällen kommer bestå av, träffa massa folk och bara sitta och prata och ha allmänt trevligt. Sen imorn blir de midda hos tommy med massa folk och utgång ska bli jätte kul, längtar redan=)

Har klippt av mig allt mitt hår också känns de som är jätte korthårig känns onvant och inte speciellt fint just nu men de är väl en vane sak så de går väl ngn dag innan man vant sig vid hur man ser ut.
Nä nu drar jag ut i kylan och skakar, vi ses!

Ps. Julafton om 18 dagar helt otroligt vad tiden går fort nu för tiden!
Saknar dig Hanna<3

Ds.

Utanför mig i Gbg:)
image12



Home in gälka town

Då var jag hemma igen då rätt skönt ändå:P Jobbig tågresa de där kändes som att den aldrig skulle ta slut plus att jag inte kunde sova nästan ngt inatt för att jag hade så ont i magen och frös:/

Var på Liseberg i fredags med mamma gick runt där och bara kollade på massa saker sen vann vi även en 2kg toblerone så de var inte helt fel de:) Gud så mysigt det var att bara gå där bland alla lampor och julmusik man fick verkligen den där julkänslan igen! Stod och väntade på spårvagnen hem i några minuter då de dyker upp värsta lyxvagnen som vi fick åka med istället den hade bar,toalett, soffor,bord, konduktör som gick runt och gav biljetter hur mysigt som helst plus att dom bjöd på pepparkakor och glögg. For hem och kollade idol, andreas åkte så de var bra de för jag vela att de skulle bli final imellan amanda och marie:) Så jag hejar på Marie att hon tar hem segern nästa vecka:) Kunde inte ha blivit en bättre kväll tsm med min kära mamma i fredas=)

Lörda och halva dagen idag har bestått av att åka tåg så drygt:/ Nånå nu är jag iaf hemma har hunnit packa upp, duschat, sminkat mig å allt annat så nu kan jag bara ta de lugnt.

Imorn börjar även praktiken ska bli jätte kulit fast jag måste erkänna att jag är lite nervös men de blir nog bra:)

Nä nu ska jag gå men vi hörs och kanske ses till å med:)
Väntar på att sissan ska ringa, dröj inte för länge nu!

RSS 2.0